Misha a slăbit spectaculos cu un regim drastic! Ce dietă a ținut artista

01.09.2019, 14:07

Misha, fosta soție a lui Connect-R, afișează un corp armonios, pe care l-a obținut cu ajutorul unei diete drastice. 

Recent, Misha a acordat un interviu celor de la perfecte.ro și a vorbit despre dorința de a mai slăbi câteva kilograme, dar și despre cura de slăbire pe care a ținut-o. 

„Am 55 de kilograme și vreau să ajung la 49-50”

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin.  La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, a dezvăluit Misha.  

Artista a dezvăluit ce fel de program alimentar urmează și despre ce alimente nu îi lipsesc niciodată din frigider: „Nu am un meniu fix, dimineaţa când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniţă, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădiniţă. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele şi legumele!”.

„Mi-e cumva dor de părul lung”

Misha a abordat și subiectul tratamentele de înfrumusețare: „Tratamente corporale îmi fac atât la salon cât şi acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale şi în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port şi foarte multe peruci şi atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuşi cred că mă simt cu părul lung, deşi am o perioadă de când îl am scurt şi mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuţă. Acum mi-a mai crescut şi nu îi pot da foarte uşor o formă, mi-e cumva dor de părul lung”.

citește și...