FOTO / Fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea a absolvit liceul. ”Zbori cât mai departe, puiul nostru”

14.06.2021, 14:42
FOTO / Fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea a absolvit liceul. ”Zbori cât mai departe, puiul nostru”
FOTO / Fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea a absolvit liceul. ”Zbori cât mai departe, puiul nostru”

Angelo, unul dintre copii pe care Mihaela Borcea îi are cu omul de afaceri Cristi Borcea, a absolvit liceul.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel. În prezent, Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap. Despre povestea de dragoste dintre cei doi s-a aflat la începutul anului 2018.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Fiul Mihaelei și al lui Cristi Borcea a absolvit liceul. ”Să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus”

Angelo, unul dintre cei trei copii pe care Mihaela Borcea îi are cu fostul său soț, Cristi Borcea, a absolvit liceul.

Mihaela Borcea a dat publicității, în mediul online, mai multe fotografii de la eveniment și a transmis un mesaj emoționant pentru fiul ei și al lui Cristi Borcea.

”Puiul meu drag,?Mihai Angelo?,Coco- cum te-am alintat de când ai venit pe lume,acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid,îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingator, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!! Mulțumesc scolii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovada atâția ani!!? Noi,familia ta, vom fi mereu alături de tine,te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!?❤???❤”, a scris Mihaela Borcea pe contul său de pe o rețea de socializare.

citește și...