FOTO / Fiica lui Carmen Harra e top! Voluptuoasă și apetisantă în costum de baie!

21.08.2020, 09:23
FOTO / Fiica lui Carmen Harra e top! Voluptuoasă și apetisantă în costum de baie!
FOTO / Fiica lui Carmen Harra e top! Voluptuoasă și apetisantă în costum de baie!

Alexandra Harra, una dintre fiicele vizionarei Carmen Harra, este posesoarea unui trup cu forme care nu au cum să treacă neobservate.

Alexandra Harra, în vârstă de 34 de ani, este fiica celebrei clarvăzătoare Carmen Harra.

În prezent, Alexandra Harra lucrează în calitate de autoare, expert în relații, consilier certificat și contributor al website-ului de știri HuffPost.

Alexandra Harra este cunoscută și pentru aparițiile sale incendiare în mediul online. pe conturile sale de socializare, fiica lui Carmen Harra face ravagii cu fotografiile în care își expune trupul cu forme voluptuoase și apetisante în ținute sumare, în costum de baie și în lenjerie intimă.

Alexandra Harra atrage imediat atenția cu bustul său impresionant, dar și cu posteriorul ferm și bombat.


E căsătorită de aproape patru ani

Vizionara Carmen Harra este mama a trei fiice, Alexandra, Carmen și Florina, acesta din urmă fiind fiica ei adoptivă.

Alexandra este stabilită și ea, asemenea celebrei sale mame, în America.

Potrivit revistei Avantaje, în luna decembrie a anului 2016, Alexandra s-a căsătorit cu partenerul ei de viață.

„Fiica mea s-a măritat în decembrie. A vrut să fie totul privat. Ei sunt foarte fericiți. Fericirea într-un cuplu este să nu te cerți. Opriți conflictele dacă vreți să fiți fericiți!

Alexandra nu este încă gravidă, dar vrea sa fie”, spunea la acea vreme Carmen Harra, într-o emisiune de televiziune, conform sursei mai sus-menționate.

Carmen Harra câștigă bani frumoși din predicții

Carmen Harra face bani frumoși în America. Vedeta a dezvăluit cât poate să câștige din predicțiile sale.

Carmen Harra a făcut și face bani frumoși din predicțiile sale în America, acolo unde este stabilită de mulți ani. La serviciile acesteaia au apelat numeroase vede de-a lungul anilor.

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază”, a spus Carmen Harra într-un interviu.

Doar în prima ei lună în State, vizionara a făcut 10.000 de dolari.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, a mai explicat ea.

Vedeta are o avere impresionantă. Ea a dezvăluit că doar în casa ei deține obiecte a căror valoare se ridică la două milioane de dolari.

citește și...