FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani

19.07.2021, 13:01
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani

Andreea Berecleanu are cu ce se mândri! Fosta prezentatoare tv are doi copii din fostul mariaj cu Andrei Zaharescu, pe Eva și Petru. Fiica sa, Eva, îi seamănă la perfecție, deși are doar 19 ani. 

Eva Zaharescu s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy și frumoasă, iar dovadă stau imaginile postate de ea pe rețelele de socializare.

Fiica Andreei Berecleanu, sexy într-un costum de baie minuscul

Fiica fostei știriste este tare mândră de felul în care arată și nu ezită să se pozeze în cele mai provocatoare. Eva studiază în Londra, însă de ceva timp a revenit în România. Ba chiar și-a făcut și un iubit. De mai bine de o lună, tânăra se iubește cu Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu.

Se pare că tânăra dorește cu orice preț să-și impresioneze partenerul, așa că nu se sfiește în fața camerei foto.

Recent, pe pagina ei de Instagram, Eva a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie extrem de îndrăzneț, cu un sutien decoltat pe sâni și un slip minuscul.

Tânăra se poate îndrepta cu ușurință către o carieră de succes în modelling, pozele sale de pe rețelele de socializare fiind grăitoare în acest sens.

‘De cativa ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecata din tara. Sa studieze. Chiar daca vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipseste. Nu stiu daca mi-am alintat copiii, dar stiu sigur ca suntem dependenti, atat Eva si Petru, cat si eu, de gesturile de afectiune. Asa suntem noi si nimic nu a schimbat asta de cand erau bebelusi si pana in zilele noastre. Ieri m-a invitat la masa, pe o terasa, sa fim doar noi doua. Cred ca e foarte importanta aceasta intimitate, cu fiecare copil in parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca si noi, cei care ii crestem. Si acest ritual face parte din vietile noastre constant, dintotdeauna’, a scris Andreea Berecleanu, la un moment dat, în dreptul unei fotografii cu fiica ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Zaharescu (@eva_zaharescu)

citește și...