FOTO / Andreea Berecleanu s-a relaxat alături de fiica ei. Ce frumoasă s-a făcut Eva și ce bine arată în costum de baie!

13.07.2021, 11:52
FOTO / Andreea Berecleanu s-a relaxat alături de fiica ei. Ce frumoasă s-a făcut Eva și ce bine arată în costum de baie!
Andreea Berecleanu s-a relaxat alături de fiica ei. Ce frumoasă s-a făcut Eva și ce bine arată în costum de baie!

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a fost într-o minivacanță alături de fiica sa, Eva. Cele două s-au relaxat în Spania. Eva, fiica vedetei TV, are 19 ani și este din ce în ce mai frumoasă. Arată extraordinar de bine în costum de baie, imaginile cu ea la plajă adunând aprecieri după aprecieri în online.

Andreea Berecleanu, prezentatoarea jurnalului de știri de la Prima TV, este una dintre cele mai atrăgătoare vedete de televiziune. Fiica sa, Eva, i-a moștenit frumusețea. Andreea Berecleanu și Eva au petrecut recent o minivacanță în Spania, la Marbella.

”Un weekend prelungit doar noi doua, eu si Eva. E drept, si cu putina treaba, dar atat cat sa faca scurtul sejur si mai placut. Marbella, Malaga, imprejurimi, suficient cat sa simta energia regiunii Costa del Sol. Va las aici cateva momente si marturisesc ca sunt deja cu gandul la vacanta de vara”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Andreea Berecleanu s-a relaxat alături de fiica ei. Eva, superbă în costum de baie!

Pe contul său de socializare, Eva, fiica Andreei Berecleanu, a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie. Tânăra de 19 ani are o siluetă trasă prin inel și un corp de invidiat.

Imaginile cu Eva în costum de baie i-au încântat pe urmăritorii acesteia din mediul online, care au dat like după like.

Ce a spus Andreea Berecleanu despre copiii săi

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Andreea Berecleanu a explicat, într-un interviu, cum sunt cei doi copii ai săi, Eva și Petru, dar și cum este ea în rolul de mamă.

”Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…) Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”, a declarat aceasta.

citește și...