FOTO EXCLUSIV / Show la plajă în plină pandemie. Topless în văzul tuturor!

29.07.2020, 14:48
FOTO EXCLUSIV / Show la plajă în plină pandemie. Topless în văzul tuturor!
FOTO EXCLUSIV / Show la plajă în plină pandemie. Topless în văzul tuturor!

O tânără a făcut spectacol pe plajă, pe litoralul românesc. Fără să-i pese de nimic, a renunțat la partea de sus a costumului de baie, pentu a se bronza fără urme.

Show la Novum, în stațiunea Olimp. Aflată la plajă, o tânără a oferit un spectacol pe cinste celor din jur. Dornică să se bronzeze fără urme, aceasta a renunțat rapid la sutien și a rămas doar în bikini. Tânăra a fost surprinsă de paparazzii Tacataca chiar în mometul în care și-a dat sutienul jos și a rămas topless.

Posesoarea unui bust apetisant, tânăra a reușit să capteze imediat atenția turiștilor, atât femei, cât și bărbați.

Aglomerație mare pe litoralul românesc

În ciuda pandemiei de coronavirus și a creșterii alarmante a numărului de cazuri pe teritoriul țării noastre, foarte mulți români au ales să plece în vacanță la mare, acolo unde weekend-ul trecut a fost extrem de aglomerat și unde măsurile de protecție și de distanțare socială nu prea sunt respectate.

Sfârșitul de săptămână a fost plin la malul marii, unde numărul turiștilor a depășit, pentru prima dată în acest sezon, 100 de mii, potrivit operatorilor din turism.

Ce le recomandă autoritățile turiștilor

În plină pandemie, litoralul românesc este ticsit de turiști. Cei mai mulţi continuă să ignore pericolul şi apelurile la responsabilitate făcute de autorităţi.

Autoritățile le recomandă turiștilor, pe cât posibil, să găsească locuri mai puțin aglomerate și, în cazul în care trec pe lângă o mulțime de oameni, să poarte masca de protecție, chiar și în spațiile deschise.

Litoralul românesc este cea mai exploatată zonă turistică din România. Principala zonă de interes, unde se află majoritatea stațiunilor și a atracțiilor turistice, este județul Constanța.

Ce spune Alexandru Rafila despre purtarea măștii la plajă

Alexandru Rafila a explicat că turiștii care merg la plajă ar putea să fie obligați să poarte mască, aceasta fiind o soluție de abordare a problemei aglomerației la mare.

Întrebat dacă se poate impune la mare măsura distanțării de doi metri și purtarea măștii, profesorul Rafila a răspuns: „Cred că mai degrabă în zonele aglomerate, în zonele de faleză, unde lumea se înghesuie. Acum, la plajă, să porți mască, nu știu dacă e posibil. Gândiți-vă la o chestie: sunt oameni din aceeași familie sau prieteni care au călătorit împreună, nu are rost să le spun să poarte mască sau să fie distanțați unul de celălalt pentru că ei, practic, locuiesc împreună.

Această distanțare fizică trebuie să existe între persoane care nu desfășoară o viață împreună. Soluția este următoarea: trebuie revăzute plajele, accesul la plajă să fie în concordanță cu capacitatea plajei respective, adică număr fix de persoane pe o anumită suprafață de plajă și un program mai echilibrat în zona teraselor, adică nu până dimineața, când oamenii sunt mai expansivi și când nu pot să respecte aceste măsuri de distanțare“.

 

 

 

citește și...