FOTO EXCLUSIV / Selly ține să se prezinte impecabil. Ce achiziție a făcut celebrul vlogger

11.12.2020, 11:44
FOTO EXCLUSIV / Selly ține să se prezinte impecabil. Ce achiziție a făcut celebrul vlogger
FOTO EXCLUSIV / Selly ține să se prezinte impecabil. Ce achiziție a făcut celebrul vlogger

Selly, în vârstă de 19 ani, ține foarte mult la imaginea sa și la modul în care își face apariția în public. Acesta a fost surprins la un atelier de haine, de unde și-a cumpărat un costum.

Zilele trecute, paparazzi Tacataca l-au surprins pe Sely în timpul unei ieșiri în oraș. Binecunoscutul vlogger a mers la un atelier de haine. Îmbrăcat din cap până-n picioare în  negru și echipat cu mască de protecție, acesta s-a întâlnit inițial cu niște prieteni, cu care a stat de vorbă imediat după ce a parcat mașina. Au făcut și câteva poze cu telefonul mobil, după care Selly și-a văzut de drumul său.

Ulterior, Selly s-a îndreptat spre atelierul de haine, de unde a plecat cu o nouă achiziție vestimentară – un  costum. Cu costumul de haine în brațe, Selly s-a îndreptat rapid spre mașina sa și a plecat spre casă.

Cine este Selly

Numele său real este Andrei Șelaru și s-a născut în Craiova, unde a locuit până a terminat liceul. Selly a început să filmeze vlogguri în anul 2012, chiar în camera lui, iar astăzi este cel mai cunoscut vlogger din România. Vloggerul român are 2,69 de milioane de urmăritori pe contul lui de YouTube.

Selly a aflat de platforma Youtube pe când avea 7-8 ani, de la profesoara sa de limba engleză. Primul său clip a fost încărcat în data de 21 decembrie 2012. Din 2012, până în prezent, Selly a încărcat peste 350 de clipuri pe contul său official de Youtube, cu ajutorul cărora a adunat peste 240 de milioane de vizualizări.

„Povestea cu internetul a început de când m-am născut. Când eram mic, îmi petreceam majoritatea timpului pe internet, unde am descoperit foarte multe lucruri. Atunci am realizat că de pe internet poți învăța o mulțime de lucruri interesante. Abia apoi am descoperit Youtube-ul și vloggerii. Mi-am zis că trebuie să fac și eu acest lucru, să devin vlogger. Eu m-am apucat de vlogging la 11 ani, deși, înițial, am zis că vârsta va fi un impediment, deoarece nimeni nu mă va lua în serios. Dar a fost chiar invers, vârsta a fost cel mai mare avantaj al meu”, a spus Selly la o emisiune de televiziune.

citește și...