FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru, super sexy la cumpărături. Masca de protecție i-a cam dat bătăi de cap

28.10.2020, 16:15
FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru, super sexy la cumpărături. Masca de protecție i-a cam dat bătăi de cap
FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru, super sexy la cumpărături. Masca de protecție i-a cam dat bătăi de cap

Ramona Olaru este extrem de atentă la imaginea ei ori de câte ori iese în public, indiferent de locul în care merge.

Ramona Olaru a ieșit să-și facă mici cumpărături și să-și ducă mașina la spălătorie. Vedeta a fost surprinsă în oraș de paparazzi Tacataca. Deși a fost doar la o scurtă sesiune de shopping, Ramona Olaru a fost extrem de atentă la felul în care se prezintă în public. Aceasta a ales o ținută extrem de elegantă și sexy. Blonda a purtat un sarafan de culoare gri, scurt, pe sub care a avut o helancă. pe deasupra, vedeta a pus un cardigan de culoare roz, ținuta fiind accesorizată cu o bască de aceeași culoare și cizme tot roz, cu toc cui. Ținuta i-a pus în valoare silueta, dar i-a și scos în evidență picioarele lungi și foarte frumoase.

Ramona Olaru a intrat într-un magazin de unde a făcut mici cumpărături, pe care le-a luat în bațe. În parcare, în timp ce se îndrepta spre mașină, blonda a răsfoit cu mare atenție un pliant, pe care cel mai probabil l-a primit în magazin.

Ramona Olaru, probleme cu masca la spălătorie

Ulterior, Ramona Olaru a mers cvu mașina la spălătorie. Dacă la magazin a fost extrem de atentă să poarte masca de protecție, la spălătorie Ramona Olaru a avut probleme cu masca de protecție, încercând să o tot aranjeze pe față.

La spălătorie, Ramona Olaru a stat îndelung de vorbă cu unul dintre angajați înainte de a-și lua mașina curățată lună.

Într-un final, Ramona Olaru a achitat pentru serviciile de care a beneficiat la spălătorie și a plecat unde avea treabă.

Ramona Olaru a fost căsătorită

Ramona Olaru și fostul ei iubit, Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza, s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni.

În vara anului trecut, asistenta de televiziune confirma că s-a separat de soțul ei, Bogdan Olaru. Ramona și Bogdan au format un cuplu timp de 5 ani.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța. Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit atunci surse din anturajul Ramonei, pentru revista Unica.

citește și...