FOTO. Ramona Olaru, demențială în costum de baie! A fost surprinsă în ipostaze provocatoare

06.09.2020, 11:40
FOTO. Ramona Olaru, demențială în costum de baie! A fost surprinsă în ipostaze provocatoare
FOTO. Ramona Olaru, demențială în costum de baie! A fost surprinsă în ipostaze provocatoare

Ramona Olaru, asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, știe cum să atragă toate privirile. Blondina a fost surprinsă în ipostaze provocatoare în timp ce se afla la piscină. Pe contul ei personal de Instagram, Ramona Olaru a publicat mai multe imagini incendiare cu ea într-un costum de baie întreg, de culoare negru cu galben.

Ramona Olaru arată bestial

Ramona Olaru arată de milioane, iar trupul bine lucrat şi formele perfecte sunt punctele forte ale sale.

Asistenta lui Răzvan și Dani de la Neatza a profitat de ultimele zi de vară și a decis să se mai bronzeze puțin. Mai mult de atât, ea știe cum să-și ademenească fanii, indiferent ce ar face. Tolănită pe un șezlong, superba blondină și-a lăsat la vedere silueta impecabilă și bustul generos.
‘Sunt acolo unde soarele rasare doar daca-l iubesti!??❤️’, a scris Ramona Olaru în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sunt acolo unde soarele rasare doar daca-l iubesti!??❤️

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru) pe

A dezvăluit cum și-a pierdut virginitatea

În cadrul unei emisiuni de la Antena 1, Ramona Olaru le-a prezentat telespectatorilor o știre despre o tânără de 25 de ani, pe nume Raisa, care și-a vândut virginitatea pe un milion de euro. Surprinsă, Ramona nu s-a putut abține și a mărturisit, la rândul ei, cum și-a pierdut virginitatea.

‘O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc… A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a mărturisit Ramona.

De când este o femeie liberă, Ramona Olaru a devenit una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. Cu toate că a fost curtată de fotbaliști celebri și afaceriști de succes blondina se pare că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr ce este cunoscut publicului larg drept Cuza de la ”Noaptea Târziu”.

citește și...