Ramona Olaru nu suferă după divorț! S-a distrat cu un alt bărbat pe litoral. Gesturile care o dau de gol că are o nouă relație

22.07.2019, 15:15

Ramona Olaru, asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, este o femeie singură, după ce a divorțat la începutul lunii iulie de cel care i-a stat alături în ultimii 5 ani. Ramona și Bogdan și-au spus adio definitiv și au semnat actele de divorț la notar.

Ramona Olaru nu suferă după divorț! S-a distrat cu un alt bărbat pe litoral

Bărbatul a fost cel care a băgat divorț, după ce în presă au apărut mai multe imagini în care asistenta sexy a fost surprinsă alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din Capitală.

Se pare că blondina nu a suferit prea mult după despărțire și își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În acest moment, Ramona se află pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea Venus, acolo unde matinalul de la Antena 1 este difuzat de luni până vineri.

Ramona Olaru nu pierde timpul și se pare că și-a făcut o nouă relație. Cele mai noi imagini postate de ea pe Instagram demonstrează acest lucru. La story-uri, Ramona a lăsat la vedere faptul că a ieșit la o cină romantică cu un bărbat, căruia nu i-a dezvăluit identitatea.

Ținând cont că blonda se află plecată pe litoral cu munca, este lesne de înțeles că bărbatul misterios a mers după ea.

Ramona Olaru nu și-ar fi dorit să divorțeze de Bogdan

‘Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă.’, au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

citește și...