FOTO EXCLUSIV / Petruț Florescu, distracție pe cinste în club. Cu cine s-a întreținut tânărul

16.09.2020, 14:02

Petruț Florescu, fiul omului de afaceri Teodor Florescu, a petrecut în stil mare într-un club de fițe din stațiunea Mamaia.

Petruț Florescu, fiul omului de afaceri Teodor Florescu, a petrecut în stil mare într-un club de fițe din stațiunea Mamaia.

Petruț Florescu s-a bucurat din plin de vară și a avut parte de petreceri de pomină pe litoralul românesc. Tânârul în vârstă de 21 de ani a fost surprins de paparazzi Tacataca la distracție într-un club de fițe din stațiunea Mamaia.

Acesta s-a relaxat în compania unui grup de prieteni, alături de care a fost în vervă maximă.

Cel care a fost numit la un moment dat ”noul prințișor de Dorobanți”, n-a ratat ocazia de a face și noi cuceriri în rândul domnișoarelor din club.

Petruț Florescu a pus ochii pe o tânără brunetă, de care a fost nedezlipit aproape toată seara. Cei doi au vorbit, au glumit și au petrecut foarte bine împreună. Au fost surprinși de paparazzi Tacataca în ipostaze extrem de apropiate.

Cine este Petruț Florescu


Petru Florescu, alintat Petrișor sau Petruț, este fiul afaceristului Teodor Florescu, proprietarul companiei de salubritate Urban S.A. Este mare pasionat de mașini încă de câd era copil șiu a fost chiar și pilot de curse.

Potrivit cancan.ro, tatăl lui Petru Florescu, Teodor Gabriel Florescu, a fost reţinut la începutul anului 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat de anchetatori era de un milion de lei.

citește și...