FOTO EXCLUSIV / Ce a făcut Patricia Vizitiu într-un club de fițe. A stat numai cu ochii pe telefon

24.08.2020, 14:12
FOTO EXCLUSIV / Ce a făcut Patricia Vizitiu într-un club de fițe. A stat numai cu ochii pe telefon
FOTO EXCLUSIV / Ce a făcut Patricia Vizitiu într-un club de fițe. A stat numai cu ochii pe...

Jucătoarea de handbal Patricia Vizitiu a mers să se distreze într-un club de fițe, alături de partenerul său, Adrian.

Patricia Vizitiu și partenerul ei, rugbystul de la CSM București, Adrian Ion, au ales să se distreze într-un celebru club. Îmbrăcați lejer, cei doi au mers la Loft, unde distracția a fost la loc de cinste, dar și aglomerația pe măsură. Deși venită să se distreze, Patricia Vizitiu a fost surprinsă de paparazzii Tacataca stând mai mult cu ochii în telefon și butonând încontinuu pe el.

La fel s-a întâmplat și cu Adrian Ion, partenerul Patriciei, care a fost și el extrem de preocupat de telefonul mobil. Cu toate acestea, din când în când, Adrian Ion și-a mai ridicat ochii din telefon pentru a face conversație cu cei din jur.

Înghesuiala din club, lipsa distanțării sociale și măștilor de protecție nu a părut să-i sperie pe Patricia Vizitiu și Adrian Ion, care nu au stat relaxați alături de ceilalți clienți veniți să se distreze în club.

Patricia Vizitiu are o carieră impresionantă

Patricia Vizitiu va evolua în sezonul 2020-2021 pentru CSM Galaţi. Patricia a început să practice handbal în anul 2000, jucând pentru formația CSS Petroșani, pregătită de Edith Mileti. În adolescență Vizitiu a devenit vicecampioană europeană de junioare (2005) și a câștigat, împreună cu echipa națională de tineret a României, medalia de bronz la Campionatul Mondial din Canada (2006).

Patricia Vizitiu a evoluat ca inter dreapta în cariera sa la Rulmentul Braşov, Oltchim Rm Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, HCM Rm Vâlcea şi SCM Craiova, având 46 de meciuri pentru echipa de senioare a României pentru care a reuşit să marcheze 61 de goluri.

Patricia Vizitiu, în vârstă de 31 de ani, are în palmares Cupa EHF cucerită în 2018 cu SCM Craiova, precum şi medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015.

citește și...