FOTO EXCLUSIV. Otniela Sandu, fără mască de protecție în spațiile publice! Vedeta s-a plimbat nestingherită prin parc

23.11.2020, 13:11
FOTO EXCLUSIV. Otniela Sandu, fără mască de protecție în spațiile publice! Vedeta s-a plimbat nestingherită prin parc
Otniela Sandu, fără mască de protecție în spațiile publice! Vedeta s-a plimbat nestingherită prin parc

Otniela Sandu, fostă concurentă la ‘Ferma’, pare să nu țină deloc cont de măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Superba blondină a fost surprinsă de paparazzi TACATACA, alături de o prietenă, în timp ce se plimbau în voie, prin parc, fără masca de protecție.

Otniela Sandu nu se teme deloc de coronavirus, iar imaginile de mai jos demonstrează acest lucru. Vedeta a uitat cu desăvârșire de mască, semn că nu prea îi pasă dacă se îmbolnăvește sau nu.

Otniela Sandu a ieșit din casă fără masca de protecție

În plus, ea nu a ținut cont că se afla împreună cu o amică, iar masca de protecție este obligatorie atunci când ne întâlnim cu alte persoane.

Otniela Sandu și prietena ei păreau că nu au nicio grijă și s-au plimbat minute în șir printr-un parc din nordul Capitalei. Cele două s-au distrat copios în scurta lor plimbare și nu s-au gândit nicio clipă să își pună masca de protecție la gură.

Otniela Sandu a făcut furori în rândul bărbaților de la Fermă, în primul sezon al emisiunii. Blondina a iscat multe controverse în show-ul difuzat la PRO TV. Florin Pastramă, soțul lui Brigitte Sfăt, mărturisea că s-a îndrăgostit de aceasta la Ferma.

‘Am văzut-o fericită, sufletul meu a fost fericit că i-am văzut pe ei fericiți. Cristi (unul dintre prezentatori n.r) m-a ajutat foarte mult. Toată viața ei de acum încolo o să fie plină de surpize. Vali a fost trist, foarte frustrat, nu a vorbit. I-am oferit Otnielei sufletul meu. Am început să am sentimente față de ea. Și urc scările una câte una, nu vreau să cad de acolo de sus, mai bine ușor’, spunea Florin Pastramă, la începutul lui 2019.

Cu ce se ocupă Otniela Sandu

Otniela Sandu este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile. În timpul liber, Otniela Sandu colaborează cu diferite companii pentru imagine.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. âÎn copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea cu ceva timp în urmă pentru okmagazine.ro.

Otniela Sandu a mai participat și la emisiunea «Supraviețuitorul», show-ul care a fost difuzat în urmă cu trei ani.

citește și...