FOTO EXCLUSIV / Lino Golden a ignorat orice regulă de protecție. S-a plimbat nepăsător pe stradă, fără mască

17.11.2020, 12:53
FOTO EXCLUSIV / Lino Golden a ignorat orice regulă de protecție. S-a plimbat nepăsător pe stradă, fără mască
Lino Golden a ignorat orice regulă de protecție. S-a plimbat nepăsător pe stradă, fără mască

Deși înregistrăm zilnic cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, se pare că vedetele de la noi nu prea țin cont de acest aspect. Este și cazul lui Lino Golden. Solistul nu se teme deloc de COVID-19, iar imaginile surprinse de paparazzi o dovedesc din plin.

Lino Golden pare că nu are nicio temere atunci când vine vorba despre virusul care a făcut ravagii la nivel global. Artistul a fost fotografiat fără mască de protecție, în ciuda faptului că numărul infectărilor este în creștere.

Lino Golden a fost surprins de paparazzi TACATACA în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Capitală.

Lino Golden, fără mască de protecție

Atunci când  a coborât din mașină, solistul a uitat cu desăvârșire să își pună masca de protecție, dar acest lucru pare că nu l-a deranjat atât de mult. Nici în drum spre restaurant nu s-a sinchisit să o pună, sfidând pe toată lumea care trecea pe lângă el.

În plus, când a ajuns în dreptul localului, Lino Golden a intrat nepăsător și fără a respecta acea distanță minimă necesară. S-a așezat la o masă din interior, tot fără mască de protecție, deși toți din jurul lui o purtau.

Lino Golden și-a scos surplusul de piele de la piept

După ce a slăbit extrem de mult, Lino Golden a rămas cu surplus de piele în zona pieptului, așa că a apelat la medic pentru a arăta impecabil. Lino Golden a suferit o ginecomastie chirurgicală și o înlăturare a excesului de piele.Operația a durat în jur de trei ore, iar intervenția l-a costat aproape 3500 de euro.

Pe rețelele de socializare, solistul a publicat mai multe imagini cu el de pe patul de spital, arătându-le fanilor cum arată acum.

‘La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme. Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine în primul rând. Nu vă lasati afectați de oamenii care vă judecă’, a povestit Lino Golden cu ceva timp în urmă.

citește și...