Problemele de sănătate pe care le-a avut Otniela Sandu în copilărie. “Eu până la patru ani nu am mers deloc”

17.09.2020, 16:19
Problemele de sănătate pe care le-a avut Otniela Sandu în copilărie. Eu până la patru ani nu am mers deloc
Problemele de sănătate pe care le-a avut Otniela Sandu în copilărie. "Eu până la patru ani nu am mers deloc"

Otniela Sandu a avut probleme de sănătate în copilărie. Vedeta nu a putut să meargă până la vârsta de patru ani.

Otniela Sandu, fostă concurentă la show-ul ”Ferma”, a oferit amănunte mai puțin cunoscute din trecutul ei. Aceasta a vorbit despre problema de sănătate cu care s-a confuntat când era doar o copilă. Până la vârsta de 4 ani, nu a mers deloc, după cum a povestit chiar ea într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”În ultimii doi ani am experimentat pe partea asta sentimentală și de vulnerabilitate foarte mult și mă gândesc că am rămas din copilărie cu chestia asta de a ascunde ceea simt. Eu până la patru ani nu am mers deloc, am avut o luxație congenitală bilaterală și niciun medic nu îmi dădea vreo șansă. Și ai mei m-au cocoloșit foarte tare. Doctorul Pesamosca ne-a ajutat să găsim o proteză care îmi ținea picioarele la 90 de grade și cu care am stat vreo doi ani”, a povestit Otniela Sandu.

Vedeta nu mai are acum nicio problemă.

”Toți au zis că e o minune, pentru că acum nu am nicio problemă. Cumva, cred că perioada aceea și-a pus amprenta, pentru că auzeam mereu că nu pot să fac aia, nu pot să fac ailaltă că mă lovesc la picioare și am rămas cu chestia asta să nu arăt ce nu pot să fac, să nu fiu vulnerabilă. Dar am devenit foarte ambițioasă”, a adăugat ea.

 

Otniela Sandu e concentrată pe actorie

Otniela Sandu își dorește să își facă o carieră ca actriță.

”Am avut diferite proiecte de imagine. A fost o perioadă în care am intrat în lumea asta a televiziunii și m-am redescoperit. Am făcut și puțin make-up, am avut niște proiecte atunci cu băieții de la Carla’s Dream, m-am implicat, cum spuneam, și în zona asta de organizat evenimente. Mă gândeam foarte serios cum să mă apuc de actorie și să fie ceva constant. Am început și facultatea de Teatru şi Film atunci, după Supraviețuitorul. Făcusem doi ani și jumătate, dar nu am terminat încă.

Voi termina, anul acesta, cursurile pe care Papadopol, Boguță și Dragoș Bucur le organizează, pentru că am întrerupt din cauza pandemiei. Mie mi se pare chiar cel mai bun curs de la noi. Eu sunt fascinată și mi-aș dori să fac cursuri zilnic. Uneori mă gândesc dacă nu-mi va părea vreodată rău că nu am făcut chestia asta mai devreme. Sau poate a trebuit să acumulez anumite experiențe pentru a le putea exprima prin actorie”, a explicat Otniela Sandu.

 

citește și...