FOTO EXCLUSIV / Mihai Bendeac, singurel la plimbare prin oraș

20.06.2020, 11:47
FOTO EXCLUSIV / Mihai Bendeac, singurel la plimbare prin oraș
FOTO EXCLUSIV / Mihai Bendeac, singurel la plimbare prin oraș

Actorul Mihai Bendeac a fost surprins de paparazzi în timp ce plimba singur prin oraș.

Fie că respectă cu strictețe distanțarea socială impusă din cauza pandemiei de coronavirus și încearcă să intre în contact cu cât mai puțină lume, fie doar a vrut să iasă în oraș pentru a-și limpezi gândurile departe de oricine, Mihai Bendeac a ieșit la plimbare cu mașina prin Capitală.

La un moment dat, actorul s-a oprit într-o zonă din nordul Capitalei, acolo unde a fost surprins de paparazzi Tacataca. După ce și-a parcat mașina, Mihai Bendeac a coborât și a pornit agale pe stradă.

Inițial, actorul, îmbrăcat sport, în haine de culoare neagră, a vrut să traverseze strada, însă s-a răzgândit și a luat-o ușor la pas direct pe mijlocul străzii, pe lângă mașinile parcate.

Îngândurat, Mihai Bendeac și-a văzut de plimbarea sa, părând detașat de tot din jur.

 

 

 

A dezvăluit la TV că a avut simptome de coronavirus

Actorul Mihai Bendeac a afirmat, în cadrul unei ediții speciale „iUmor: Povești din carantină”, de la Antena 1, că a fost infectat cu noul coronavirus. De asemenea, el a spus că și familia sa a avut simptome specifice. Totul s-a întâmplat după înmormântarea bunicului său, din luna martie.

”Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, Extrem de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, detalia actorul.

Mihai Bendeac a povestit de ce nu s-a testat la vremea respectivă.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate”.

citește și...