Mihai Bendeac împlinește azi 37 de ani! Ce cadouri a primit

16.02.2020, 14:51
Mihai Bendeac împlinește azi 37 de ani! Ce cadouri a primit
Mihai Bendeac împlinește azi 37 de ani! Ce cadouri a primit

Mihai Bendeac împlinește azi 37 de ani. Actorul a dezvăluit ce cadouri a primit și de ce surpriză emoționantă a avut parte. 

Juratul de la „iUmor” a povestit, pe o rețea socială, că ziua sa de naștere nu reprezenta motiv de bucurie până anul acesta. Actorul se închidea în casă și era trist pentru că înainta în vârstă. 

Mihai Bendeac împlinește azi 37 de ani

„Eu, de-a lungul timpului, atunci când era ziua mea, întotdeauna mă închideam în casă şi îmi închideam telefonul şi aşa… pentru că ziua mea nu a reprezentat decât un motiv de întristare, că a mai trecut un şi na…”, a scris Mihai pe Instagram

Anul acesta, totuși, situația a fost diferită, deoarece Bendeac a avut o zi de naștere cu totul și cu totul specială. 

„Mi-au făcut în seara asta o surpriză. Am avut spectacol şi publicul mi-a cântat la mulţi ani. Bă, şi eram şocaţi cu toţii, pentru că, de obicei, atunci când se cântă la mulţi ani şi aşa, poate să fie destul de… oamenii nu sunt muzicanţi şi se mai aude… poate să sune mai fals sau aşa. Băi, deci în seara asta când s-a cântat la mulţi ani, bă, a fost ireal de bine. (…) Zici că era un cor, nu erau oameni din public de la un spectacol de teatru, efectiv ca un cor. Foarte bine, foarte bine. Şi mulţumesc, apropo, mersi fain!”, s-a confesat Mihai. 

Actorul a dezvăluit și ce cadouri a primit din partea colegilor de breaslă. Colegii de teatru i-au dăruit o mașină de scris și un suport de umbrele. 

„Iată ce frumuseţe fără seamăn de cadou de la colegii mei”, a mai spus Bendeac. 

citește și...