FOTO EXCLUSIV / Mario Fresh și-a scos iubita, Alexia Eram, la restaurant. Ea, super sexy, el a cam uitat de bunele maniere

15.09.2020, 16:02
FOTO EXCLUSIV / Mario Fresh și-a scos iubita, Alexia Eram, la restaurant. Ea, super sexy, el a cam uitat de bunele maniere
FOTO EXCLUSIV / Mario Fresh și-a scos iubita, Alexia Eram, la restaurant. Ea, super sexy, el a cam uitat de bunele maniere

Cântărețul Mario Fresh a scos-o pe iubita lui, Alexia Eram, la restaurant. Cei doi au fost surprinși în ipostaze neașteptate de paparazzi Tacataca.

Mario Fresh trăiește o poveste de dragoste cu Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de televiziune Andreea Esca. Cei doi profită de orice ocazie pe care o au pentru a-și petrece timpul împreună. Zilele trecute, Mario Fresh și-a scos iubita în oraș, la un restaurant din zona parcului Herăstrău din Capitală. Cei doi au fost însoțiți de un prieten.

Pentru ieșirea în oraș, Alexia Eram a ales o ținută extrem de sexy, în timp ce partenerul ei a optat pentru o ținută sport. Fiica Andreei Esca a purtat o fustă scurtă și o bustieră din piele. Ținuta a fost accesorizată cu o poșetă de culoare neagră și o pereche de pantofi cu tocuri amețitoare. Ținuta i-a venit perfect Alexiei Eram, punându-i în valoare silueta, dar și picioarele lungi și tonifiate.

Paparazi Tacataca i-au surprins  pe Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram, în drumul lor spre restaurant. În parcare, Alexia Eram a stat foarte mult de vorbă cu prietenul ei și al lui Mario Fresh.

Ulterior și-a făcut apariția și artistul și au pornit împreună spre restaurant. Pe drum, însă, Mario Fresh a cam uitat de bunele maniere. A fost extrem de preocupat să discute cu amicul său, în timp ce Alexia a merts singură în spatele lor.

Într-un final, artistul și-a amintit și de iubita lui și a luat-o de mână. Însă, pe drum, acesta a fost surprins făcând iarăși un gest care nu se face în public – a umflat baloane din guma de mestecat.

Alexia Eram și Mario Fresh se ceartă des

Într-un interviu, Mario Fresh mărturisea că se ceartă destul de de des cu cea care îi este iubită de peste trei ani, Alexia Eram.

”Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc. Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie. Ea toată viața a primit tricourile împăturile, iar eu mi le-am împăturit singur”, dezvăluia Mario Fresh.

 

 

 

citește și...