Alexia Eram împlinește 20 de ani. Ce dezvăluiri a făcut Andreea Esca despre fiica sa

31.08.2020, 12:51
Alexia Eram împlinește 20 de ani. Ce dezvăluiri a făcut Andreea Esca despre fiica sa
Alexia Eram împlinește 20 de ani. Ce dezvăluiri a făcut Andreea Esca despre fiica sa

Alexia Eram, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, împlinește 20 de ani. Vedeta a vorbit despre fata ea.

Pe 31 august, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani.

Într-un text scris pentru alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcutr mărturisiri despre fiica sa.

”Abia astăzi m-am panicat! Nu alaltăieri, când a fost ziua mea! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani… Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea.

Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Pentru că eu trăiesc cu mine zilnic, îmbătrânim împreună cu ridurile aferente și kilogramele de rigoare, cu dubiile și problemele ce trebuie rezolvate, și știm că avem doi copii. Doar că acum, unul dintre “cei mici” apare cu o vârstă din asta … și nu eram pregătite. Parcă până la 20 încă mai sună a “copilul meu”. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?”, a scris Andreea Esca.


”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă”, a adăugat vedeta TV.

Și-a amintit de perioada în care era însărcinată cu Alexia

În perioada în care a fost însărcinată cu Alexia, Andreea Esca a mers la serviciu până în ultima clipă.

”Am fost la serviciu până în ultima clipă, și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea. Apoi, pe 30 seara am mâncat de la “chinezesc” niște pui cu alune și altele și pe 31 august dimineața m-am dus pentru un control la spital, că mi se părea că mă doare tare burta de la mâncarea aia picantă de cu seara. Ginecologul mi-a zis ca aceste dureri se numesc contracții, că n-au legătură cu alunele și că rămân să nasc. Restul e istorie…”, a mai povestit prezentatoarea de la Pro TV.

Cum i-a ales numele fiicei sale


Andreea Esca a dezvăluit cum a ajuns să aleagă numele Alexia pentru fiiica sa.

”Când am ajuns la alegerea numelui, am trecut în revistă toate variantele care îmi plăcuseră de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar și de o vacanță la mare, cu părinții, când într-un restaurant o mama își striga fetița : “Aluna”, și eu am zis că așa o voi boteza pe fetita meaJ . Au mai fost pe lista: Ariadna, Adnana și Anais.

Apropo, știți că mama voia să mă boteze Miruna Solange? J)))) Câștigătoare s-au declarat Alexia Margot. M-am gândit la Alexia, pentru că e “fata lui Alex”, și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o. Dar cine nu o iubea pe Tanti Margot? Câteodată chiar am impresia că Alexia îi seamănă la comportament”, a încheiat aceasta.

citește și...