FOTO EXCLUSIV / Marian Ionescu ignoră măsurile de precauție contra COVID-19. Cum a mers la cumpărături

10.11.2020, 15:01
FOTO EXCLUSIV / Marian Ionescu ignoră măsurile de precauție contra COVID-19. Cum a mers la cumpărături
FOTO EXCLUSIV / Marian Ionescu ignoră măsurile de precauție contra COVID-19. Cum a mers la cumpărături

Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5,  nu ține cont de restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Marian Ionescu a ieșit zilele trecute la cumpărături, într-un mic magazin din Capitală. Liderul trupei Direcția 5 a fost surprins de paparazzi Tacataca în timp ce își făcea proviziile. Marian Ionescu nu pare să fie speriat de pandemia de coronavirus, ba chiar ignoră măsurile impuse de autorități pentru a împiedica răspândirea virusului.

Deși autoritățile au specificat foarte clar că oamenii trevuie să poarte mască în orice spații închise, cum sunt de exemplu magazinele alimentare, Marian Ionescu a intrat în magazin și și-a făcut cumpărăturile fără să poarte niciun fel de mască. În momentul în care a ajuns la casa de marcat, vânzătoarea, care purta mască de protecție regulamentar, s-a uitat lung la artist, însă fără a-i spune nimic. Liderul formației Direcția 5 a achitat cumpărăturile cu cardul, după care a plecat liniștit spre casă.

Marian Ionescu este căsătorit cu Octavia Geamănu

În urmă cu patru ani, Marian Ionescu s-a căsătorit cu Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de weekend de la postul de televiziune Antena 1. Cuplul are împreună un băiețel, Andrei. Din prima căsnicie, Marian Ionescu mai are un fiu, Carmin.

”Exista o percepţie despre Marian, a celor care nu-l cunosc, departe de realitate. Pentru mine Marian e acelaşi de când l-am cunoscut. Un om extraordinar, familist, extrem de cald, însă nu vreau să ştirbesc din alura asta pe care el şi-a creionat-o, de rebel. E omul perfect pentru mine. Am ales în deplină cunoştinţă de cauză. Am ştiut cu cine îmi voi petrece restul vieţii”, spunea Octavia Geamănu despre soțul ei, Marian Ionescu, într-un interviu.

Octavia Geamănu mai dezvăluia că Marian Ionescu este un tată extrem de implicat. ”Marian e foarte implicat în creşterea lui Andrei. De când a venit bebe în viaţa noastră, el a făcut cumva să fie prezent mereu… Îşi petrece foarte mult timp cu Andrei, merg amândoi la plimbare, se joacă. Când Marian studiază la chitară, micuţul nostru e lângă el. Să vă spun ceva, Marian îi cânta lui Andrei din prima zi de când l-am adus acasă. Andrei nu are nicio jucărie preferată, însă îl atrag pianul şi chitara”.

citește și...