Ce a pățit Octavia Geamănu la primul live la pupitrul știrilor. ”Mi-au spus că n-au putut să îmi închidă”

27.09.2020, 13:35
Ce a pățit Octavia Geamănu la primul live la pupitrul știrilor. ”Mi-au spus că n-au putut să îmi închidă”
Ce a pățit Octavia Geamănu la primul live la pupitrul știrilor. ”Mi-au spus că n-au putut să îmi închidă”

Octavia Geamănu și-a amintit de primul live la pupitrul știrilor de la Antena 1. Aceasta a povestit prin ce experiență a trecut la momentul respectiv.

Octavia Geamănu prezintă jurnalul de știri din weekend de la Antena 1. Vedeta de televiziune și-a amintit de primul său live și de ce s-a întâmplat la acea vreme, în anul 2005.

”Primul live în calitate de corespondent nu îl voi uita niciodată. Îmi bătea inima atât de tare, încât aveam impresia că se mișcă sacoul. (râde) Știam ce am de zis, despre un domn care se urcase pe un stâlp de înaltă tensiune, neavând gânduri pozitive, dar care, în final, a coborât cu bine. Chiar Sandra (n. red. Alessandra Stoicescu) mi-a dat pasa.

Am început să spun ce aveam de spus, dar nu aveam sunet. Am auzit-o pe Sandra cum a intervenit, a trecut mai departe, dar eu nu m-am oprit până nu am terminat ce aveam de zis. Colegii din regie mi-au spus că n-au putut să îmi închidă, pentru că vorbeam foarte frumos, chiar și așa, fără sunet. Se întâmpla în 2005”, a povestit Octavia Geamănu pentru libertatea.ro.

Ce dezvăluiri a făcut Octavia Geamănu despre familia sa


Octavia Geamănu a vorbit și despre partenerul ei de viață, muzicianul Marian Ionescu, și despre fiul lor, Andrei.

”Îmi vine să cred că e al meu, am cam avut timp să mă obișnuiesc cu el. Dar nu trece zi în care să nu îmi spun că parcă n-am apucat să-l țin suficient în brațe, să-l pup, să-l iubesc. În fiecare zi revăd filmulețe cu el de-a lungul timpului. Simt că l-am primit cadou. E cel mai minunat dar al divinității”, a spus vedeta despre băiețelul ei.

”Eu mi-am dorit clona lui Marian. Așa menționam în rugăciuni. Și asta am primit. Are toate gesturile lui, grimasele. Și când doarme e la fel. Nici măcar forma unghiilor nu e ca la mine. (râde) Cât despre spălat, hrănit, jucat, real îți spun că Marian mă întrece. A făcut și face toate astea poate chiar mai mult decât o fac eu. Ei, nu chiar mai mult. E un fel de 50-50. Relația lor e incredibil de puternică. Mă bucur că e așa… cum am visat, de altfel. Totul a ieșit conform planului divin, fără îndoială”, a adăugat Octavia Geamănu.

citește și...