FOTO EXCLUSIV / Luis Lazarus și partenera lui, la cumpărături. Ținutele lor au atras imediat atenția

02.01.2021, 12:13
FOTO EXCLUSIV / Luis Lazarus și partenera lui, la cumpărături. Ținutele lor au atras imediat atenția
FOTO EXCLUSIV / Luis Lazarus și partenera lui, la cumpărături. Ținutele lor au atras imediat atenția

Jurnalistul Luis Lazarus și partenera lui de viață, Andreea Lazăr, au fost surprinși de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșțiri la cumpărături.

Luis Lazarus și iubita lui, Andreea Lazăr, au sărbătorit recent 10 ani de când sunt împreună. Jurnalistul are toate motivele să fie mândru de partenera lui. Andreea, cunoscută și drept Loulou, este o prezență care atrage atenția tuturor, oriunde își face apariția. Zilele acestea, cei doi au fost surprinși de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș, la cumpărături. Cei doi nu au trecut neobservați, ținutele lor atrăgând imediat atenția, în special cea purtată de partenera de viață a juranlistului.  Pentru ieșirea în oraș, Luis Lazarus a ales o ținută sport: o pereche de blugi, tricou și geacă din piele de culoare maro, la care a asortat o pereche de ghete de culoare neagră. Loolou, partanera de viață a acestuia a optat pentru o rochie din lână de culoare roz aprins și o haină de blană de culoare albă, ținuta fiind accesorizată cu o pereche de botine spectaculoase, negru cu argintiu.

 

Imediat după ce au ajuns în parcarea unui supermarket, cei doi s-au dat jos din mașină. Loulou a fost foiarte atentă să respecte măsurile de restricție impuse de autorități și și-a pus masca de protecție, în timp ce jurnalistul Luis Lazarus a mers până la magazin cu masca de protecție în mână.

Luis Lazarus a fost căsătorit și are doi copii


Jurnalistul Luis Lazarus a fost căsătorit cu Antoanela Lazarus, cu care are un fiu, Andrei. Acesta mai are o fiică dintr-o altă relație: Ana.

Antoanela și Luis Lazarus au divorțat în septembrie 2007 și amândoi și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. În timp ce jurnalistul se iubește cu  cântăreața Loulou, fosta soție a lui Luis Lazarus s-a recăsătorit în 2015.

Într-un interviu mai vechi, Luis Lazarus a dezvăluit că Andreea Lazărşi fosta soţie, Antoanela, se înţeleg de minune și chiar au dormit în același pat în urmă cu câțiva ani. ”Andreea şi fosta mea soţie sunt prietene la cataramă. Au dormit amândouă în acelaşi pat, o singură dată când am mers la Breaza”, a povestit lui Lazarus în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

citește și...