Luis Lazarus revine în televiziune cu o nouă emisiune. Pe ce post va fi difuzată și ce mesaj i-au transmis cei de la CNA

26.08.2020, 14:13
Luis Lazarus revine în televiziune cu o nouă emisiune. Pe ce post va fi difuzată și ce mesaj i-au transmis cei de la CNA
Luis Lazarus revine în televiziune cu o nouă emisiune. Pe ce post va fi difuzată

Luis Lazarus va reveni pe micile ecrane cu o nouă emisiune! De data aceasta, cunoscutul jurnalist va modera propriul show de televiziune la Inedit TV. De curând, televiziunea a devenit generalistă, potrivit datelor furnizate de Pagina de Media.

A făcut emisiuni cu Dan Diaconescu

Luis Lazarus nu a mai apărut la tv de ani buni, de pe vremea când era colegul lui Dan Diaconescu, la postul OTV. Acum, acesta va avea o emisiune de tip talk-show în cadrul televiziunii Inedit TV, care era cunoscută până nu cu multă vreme în urmă ca având o tematică folclor. Postul de televiziune a fost lansat în octombrie 2017.

Jurnalistul a mărturisit că show-ul ‘Luis Lazarus Live’ se va încadra în legile audiovizualului. Emisiunea va fi difuzată între orele 20:00 și 21:00.

Cum se va numi emisiunea

‘Pentru a face lucruri senzaționaliste ține de trecut. Despre acea televiziune de care a vorbit doamna Rusu nu pot spune nimic, pentru că nu am controlat-o eu. În acele vremuri eu mă ocupam de anchete.

Acționariatul m-a solicitat pentru a salva această televiziune de la faliment. Ca orice televiziune privată, interesul este de calitate, nu de rating. Eu în emisiunea mea nu am de gând să introduc anonimi în direct pentru a-și da cu părerea, nu am de gând să fac monden, nu am de gând să discut despre subiecte care nu sunt pe agenda publicului.

Este vorba despre un talk-show care se va situa în limitele legalității și respectării legii audiovizualului, pe de o parte, iar pe de altă parte va încerca să facă apel la spiritul critic al publicului, ca să înțeleagă cum funcționează societatea. Cam ce să facem noi pentru ca totul să fie mai bine’, a spus Luis Lazarus, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea, membrii Consiliului Național al Audiovizualului s-au arătat îngrijorați cu privire la direcția în care ar putea să o ia talk-show-ul lui Luis Lazarus.

‘Sper să nu mai apară pe piaţă încă o televiziune care să arunce teorii conspiraţioniste. Sunt puţin îngrijorată pentru că ştiind ce emisiuni aţi făcut dumneavoastră, să nu transformaţi acest post tv într-o televiziune de tip OTV, cu lucruri senzaţionaliste”, a explicat Dorina Rusu, membru CNA.

citește și...