FOTO EXCLUSIV / Cum arată în realitate iubita lui Luis Lazarus. Andreea Lazăr s-a cam ‘pufoșit’

29.07.2020, 12:50
FOTO EXCLUSIV / Cum arată în realitate iubita lui Luis Lazarus. Andreea Lazăr s-a cam 'pufoșit'
Luis Lazarus și iubita lui, Andreea Lazăr, au sărbătorit recent 10 ani de când sunt împreună

Luis Lazarus și iubita lui, Andreea Lazăr, au sărbătorit recent 10 ani de când sunt împreună. Jurnalistul are toate motivele să fie mândru de partenera lui. Andreea, cunoscută și drept ‘Loulou’, este o apariție care atrage atenția tuturor, oriunde ar merge.

Pe rețelele de socializare, bruneta se afișează fanilor virtuali ca scoasă din cutie și cu un trup impecabil. În realitate, însă, lucrurile stau puțin diferit.

Andreea Lazăr, total schimbată

Andreea Lazăr a fost surprinsă de paparazzi TACATACA, alături de iubitul ei celebru, Luis, în timp ce ieșeau dintr-un restaurant din Capitală. Se pare că cei doi luase masa împreună, ca doi îndrăgostiți. Nimic neobișnuit până aici, însă Andreea Lazăr nu aducea deloc cu cea din fotografiile de pe Instagram. Dacă în poze bruneta arată bestial și ar face invidioasă orice domnișoară, în viața de zi cu zi, Andreea poate trece neobservată pe stradă.

Îmbrăcată într-o rochiță roz, mulată pe corp, și cu părul prins într-un coc în vârful capului, cu greu putea fi recunoscută. În plus, se pare că iubita lui Lazarus a cam pus câteva kilogramele în plus, după perioada de izolare, însă acest lucru nu pare să o deranjeze deloc. Că deh, partenerul ei o place și așa, mai ‘pufoasă’. Singurul lucru care nu a trecut neobservat a fost decolteul ei generos, căci a avut grijă să-l scoată bine în evidență.

Au o relație de lungă durată

Nu de multe ori, Andreea Lazăr și Luis Lazarus au declarat că se iubesc sincer, deși au atâția ani de relație. Pe solistă pare să nu o deranjeze faptul că Luis Lazarus a mai fost însurat și are doi copii.

‘Sunt 10 ani de relație, cei mai frumoși din viața mea, datorită ție om frumos, dar și datorită mie pentru că am avut curajul de a încălca regulile, de a lupta împotriva tuturor pentru noi, pentru iubire, pentru împlinire și dragoste adevărată. Te iubesc atât de mult! Am fost răsfățată de ține, ai avut grijă de mine și promit că voi face tot posibilul să ne fie bine în continuare! Să fim fericiți mereu și să luptăm în continuare pentru visul nostru, acela de a fi împreună pentru totdeauna! Iubesc… și sunt iubită! Ce-ți poți dori mai mult de la viață?’, scria Andreea pe rețelele de socializare.

 

citește și...