Imagine șocantă cu Lino Golden pe patul de spital. Pierderea în greutate excesivă l-a adus pe mâinile medicilor

04.10.2020, 12:03
Imagine șocantă cu Lino Golden pe patul de spital. Pierderea în greutate excesivă l-a adus pe mâinile medicilor
Imagine șocantă cu Lino Golden pe patul de spital. Pierderea în greutate excesivă l-a adus pe mâinile medicilor

Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea, a suferit o intervenție chirurgicală, zilele trecute, pentru îndepărtarea pielii în exces.

În trecut, artistul a avut aproape 100 de kilograme, însă cu dietă și sport, el a reușit să dea jos peste 30 de kilograme într-un timp record: trei luni.

Lupta cu kilogramele în plus a fost extrem de dificilă pentru Lino Golden, mai ales că a rămas cu un inestetic exces de piele care se reliefa destul de bine prin haine.

Lino Golden și-a scos surplusul de piele de la piept

După ce a slăbit extrem de mult, Lino Golden a rămas cu surplus de piele în zona pieptului, așa că a apelat la medic pentru a arăta impecabil. Lino Golden a suferit o ginecomastie chirurgicală și o înlăturare a excesului de piele.Operația a durat în jur de trei ore, iar intervenția l-a costat aproape 3500 de euro.

Pe rețelele de socializare, solistul a publicat mai multe imagini cu el de pe patul de spital, arătându-le fanilor cum arată acum.

‘La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme. Am trecut prin multe lucruri ca să ajung aici. S-a râs de mine când eram gras, am slăbit 30 de kg, am rămas cu exces de piele pentru că am slăbit prea repede, așa că am avut nevoie de această operație pentru mine în primul rând. Nu vă lasati afectați de oamenii care vă judecă’, a povestit Lino Golden cu ceva timp în urmă.

Cum a ajuns să aibă 100 de kilograme

Artistul explica că a ajuns să cântărească atât de mult din cauza vieții haotice pe care o ducea.

‘Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotica pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă daca nu aș fi avut susținerea lui Alex si a Antoniei. El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil. Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost si ea alături de mine. Este foarte important ca, ăn astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor’, a declarat Lino pentru slabsaugras.ro.

citește și...