Lino Golden i-a transmis un mesaj acid lui Alex Velea, după ce artistul l-a umilit public. ‘Oameni care pozează în bunătate pe exterior’

08.10.2020, 14:12
Lino Golden i-a transmis un mesaj acid lui Alex Velea, după ce artistul l-a umilit public. 'Oameni care pozează în bunătate pe exterior'
Lino Golden i-a transmis un mesaj acid lui Alex Velea, după ce artistul l-a umilit public. 'Oameni care pozează în bunătate pe exterior'

Alex Velea și Lino Golden au rupt definitiv relația de prietenie! Zilele trecute, iubitul Antoniei i-a transmis un mesaj dur lui Lino Golden cu ocazia zilei lui de naștere. În mesajul publicat pe Instagram, Alex Velea l-a făcut ‘șerpișor’ pe Lino.

În ultimii ani, Alex Velea a fost ca un adevărat tată pentru Lino Golden și Mario Fresh, însă ucrurile s-au schimbat extrem de mult în ultima perioadă. Cei doi adolescenți au decis să nu mai facă parte din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de Alex Velea.

Lino Golden și Alex Velea nu mai sunt în relații bune

Din păcate, lui Alex Velea nu i-a picat foarte bine această decizie și a lansat mai multe atacuri la adresa celor doi, în special la Lino Golden.

‘Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe, a scris Alex Velea pe Instagram.

Lino Golden nu s-a abținut la adresa lui Alex Velea

Enervat de afirmațiile lui Velea, Lino Golden a lansat un atac la fel de dur la adresa partenerului Antoniei. Solistul a ținut să precizeze că Velea pozează în om bun, dar ar fi total opusul.

‘Oameni care par/pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?‘, a scris Lino Golden la InstaStory.

citește și...