FOTO EXCLUSIV / Jorge, un tătic grijuliu. Face orice ca să petreacă timp cu fiica sa!

01.03.2021, 11:24
FOTO EXCLUSIV / Jorge, un tătic grijuliu. Face orice ca să petreacă timp cu fiica sa!
FOTO EXCLUSIV / Jorge, un tătic grijuliu. Face orice ca să petreacă timp cu fiica sa!

Cântărețul Jore este familist convins și un tătic dedicat. Acesta se ocupă îndeaproape de copiii săi.

Jorge are un băiețel din mariajul cu actuala sa soție și o fiică din căsnicia pe care a avut-o cu Alina Laufer.  Artistul se ocupă îndeaproape de copiii săi. Zilele trecute, Jorge a mers să-și ia fetița, Karina, de la mama sa, pentru a petrece timp în compania acesteia.  Alina Laufer, mama Karinei, se află încă la spital după ce a devenit mămică de gemeni.

Paparazzi Tacataca l-au surprins pe artist în timp ce își lua fetița. Extrem de grijuliu și atent la cele mai mici detalii, Jorge a însoțit-o pe Karina la mașină, după care s-a ocupat de bagajul acesteia, pe care l-a pus cu mare atenție în portbagaj. Abia după ce a verificat că totul este în ordine, Jorge a plecat cu fiica sa. De altfel, în ultima perioadă de timp, Jorge a petrecut mai tot timpul alături de copiii săi, în vacanțe în diverse locuri din țară.

 

Jorge, fericit că fetița sa s-a întors în România

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur și încă se află în spital.

Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă anul trecut Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poate fi alături de Karina.

”Mă bucur că au decis să se mute înapoi, că pot să o văd pe Karina aproape în fiecare zi. Stă la o oră distanță de mine, ceea ce e altceva. Acum tocmai am dat un examen la o școală, mai dăm și la alta, să avem opțiuni. Ea s-a obișnuit pe sistemul american, nu o putem da din nou la sistemul de stat din România. Ne-am dorit pentru copiii noștri să urmeze școli private. Karina trece în clasa a VI-a, Ilinca (18 ani, fiica soției sale, Ramona) e în clasa a XII-a, iar David (3 ani și jumătate) încă are nevoie de bonă”, a declarat Jorge anul trecut.

citește și...