FOTO EXCLUSIV. Jorge și soția lui, campionii distracției pe litoral. Au dat iama în cluburile de fițe

19.07.2021, 18:40
FOTO EXCLUSIV. Jorge și soția lui, campionii distracției pe litoral. Au dat iama în cluburile de fițe
Jorge și soția lui, campionii distracției pe litoral. Au dat iama în toate cluburile de fițe

Vara, litoralul românesc se transformă într-un magnet pentru mii de turiști, dar și pentru sute de vedete autohtone care preferă distracția din cluburile de fițe.

Este și cazul lui Jorge, care a profitat din plin de un weekend canicular pentru a da o fugă la mare, alături de soția lui, Ramona.

Jorge și soția lui, distracție de zile mari pe litoral

Cum era de așteptat, cei doi soți au ales stațiunea Mamaia, acolo unde au petrecut de zor o zi întreagă. După s-au relaxat la plajă, spre seară, amorezii au ales să meargă la un party direct pe plajă. Acolo i-au surprins și paparazzi TACATACA, în plină acțiune.

De data aceasta, nu Jorge a fost în centrul atenției, ci Ramona, soția sa cu nouă ani mai în vârstă. Blondina a purtat o salopetă albă, care i-a scos în evidență sânii generoși. Nu ne mirăm, așadar, de ce Jorge este în permanență lângă soția lui.

După ce au petrecut ore bune în clubul de renume din Mamaia, Jorge și a lui parteneră sexy au decis să se retragă, cel mai probabil, în camera de hotel.

Jorge, detalii din mariajul cu Ramona Prodea

Jorge a mai fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David.

Jorge a vorbit despre relația cu actuala sa soție, Ramona, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a spus Jorge despre soția sa, Ramona.

”Sentimentele sunt, clar, la un alt nivel de percepție. Descoperim de la an la an profunzimea în cunoașterea noastră. Ne-a legat dorința și înfometarea de autodepășire și de a ne descoperi ca oameni. Credința în Dumnezeu a fost un liant în relația noastră și având aceleași valori și venind din familii similare, ne-a fost ușor să ne conectăm”, a mai adăugat el.

citește și...