Cum s-a ales Jorge cu cicatricea de deasupra ochiului. ”Am ajuns cu arcada în colțul mesei”

13.07.2021, 15:38
Cum s-a ales Jorge cu cicatricea de deasupra ochiului. ”Am ajuns cu arcada în colțul mesei”
Cum s-a ales Jorge cu cicatricea de deasupra ochiului. ”Am ajuns cu arcada în colțul mesei”

Cântărețul Jorge are un semn deasupra ochiului drept. Acesta a dezvăluit cum a ajuns să rămână cu cicatrice pe față. Artistul s-a ales cu semnul respectiv în urmă cu mulți ani. ”Am ajuns cu arcada în colțul mesei”, le-a povestit binecunoscutul cântăreț celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Jorge le-a povestit fanilor săi din mediul online cum a ajuns să aibă o cicatrice fix deasupra ochiului drept.

Artistul a explicat ce s-a întâmplat în urmă cu ani.

Cum s-a ales Jorge cu cicatricea de deasupra ochiului.  ”Să nu uit niciodată că am o soră mai mare”

Jorge a explicat că s-a ales cu semnul respectiv în timp ce scutura o pătură împreună cu sora sa mai mare.

”Cicatricea de deasupra ochiului o am ca sa nu uit niciodata ca am o sora mai mare ??… Scuturam o patura cu ea si dupa ce a tras de patura mai tare, eu am ajuns cu arcada in coltul mesei… Da… mai erau 2 cm si “Jorge” nu cred ca mai lua nastere sau poate ca jucam in Piratii din Caraibe… Mai stii? ??”, a detaliat artistul.

Jorge, la al doilea mariaj

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur. Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă anul trecut Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poate fi alături de Karina. Jorge a vorbit despre relația cu actuala sa soție, Ramona, în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a spus Jorge despre soția sa, Ramona.

citește și...