FOTO EXCLUSIV / Jorge și-a scos întreaga familia la mall. Au colindat magazinele!

17.03.2021, 11:57
FOTO EXCLUSIV / Jorge și-a scos întreaga familia la mall. Au colindat magazinele!
FOTO EXCLUSIV / Jorge și-a scos întreaga familia la mall. Au colindat magazinele!

Jorge profită din plin de timpul liber pe care îl are la dispoziție pentru a fi în compania familiei sale.

Zilele trecute, Jorge a fost surpins de paparazzi Tacataaca în timpul unei ieșiri în oraș, alături de familia sa. Artistul, însoțit de partenera sa de viață, Ramona, și de cei doi copii ai lui, Karina și David, au mers într-un mall din Capitală.

Întreaga familie a lui Jorge a fost echipată ca la carte, cu mască de protecție, pentru a respecta măsurile de protecție impusae de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. La mall, Jorge și familia sa au luat magazinele la rând. Au colindat pe la magazine de parfumuri, de make-up, de haine și încălțăminte, căutând probabil cele mai bune oferte.  La un moment dat, soția lui Jorge a mers prin magazine doar cu Karina, fiica artistului, în timp ce acesta a rămas în compania lui David.

Jorge, la a doua căsătorie

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul  acesta, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur. Karina, fiica lui Jorge, a locuit o perioadă de timp în America, alături de mama sa. Însă anul trecut Alina Laufer a revenit în țară, astfel că Jorge este extrem de fericit că poate fi alături de Karina.

Despre povestea lui de dragoste cu Ramona a făcut Jorge mărturisiri în cadrul unui interviu. ”Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge.

”Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea”, a adăugat artistul.

citește și...