Ionuț Dolănescu, dezvăluiri incredibile despre mama fratelui său, Dragoș. ”A venit la uşa noastră cu burta la gură”

07.10.2020, 15:07
Ionuț Dolănescu, dezvăluiri incredibile despre mama fratelui său, Dragoș. ”A venit la uşa noastră cu burta la gură”
Ionuț Dolănescu, dezvăluiri incredibile despre mama fratelui său, Dragoș. ”A venit la uşa noastră cu burta la gură”

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu a vorbit despre familia fratelui său vitreg, Dragoș Dolănescu.

Ionuț Dolănescu a fost invitat la emisiunea ”Politică şi delicateţuri”, difuzată luni, de TVR.. la emisiunea respectivă, interpretul de muzică populară a făcut declarații incredibile despre fratele său, Dragoș Dolănescu, care este stabilit în Costa Rica, și despre mama acestuia, Margarita Valenciano.

”Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară”, a declarat Ion uț Dolănescu, potrivit click.ro.

Dragoș Dolănescu i-a dat replica lui Ionuț Dolănescu

Dragoș Dolănescu a comentat pe marginea declarațiilor pe care le face Ionuț Dolănescu despre el și mama sa.

”Ion (n.r. regretatul artist Ion Dolănescu) a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru sursa citată anterior.

Ionuț Dolănescu a fost în scandal cu fratele său, Dragoș, după moartea tatălui lor, regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. Cei doi fii ai artistului, Ionuț și Dragoș s-au luptat prin tribunale pentru averea acestuia.

Pentru a recupera casa tatălui său, Ionuț Dolănescu i-a plătit fratelui său, Dragoș, suma de 100.000 de euro.

citește și...