FOTO EXCLUSIV / Ilie Năstase, la terasă cu trei femei. Fostul sportiv s-a relaxat în compania soției, dar nu singuri!

07.10.2020, 16:38
FOTO EXCLUSIV / Ilie Năstase, la terasă cu trei femei. Fostul sportiv s-a relaxat în compania soției, dar nu singuri!
FOTO EXCLUSIV / Ilie Năstase, la terasă cu trei femei. Fostul sportiv s-a relaxat în compania soției, dar nu singuri!

Legendarul campion la tenis Ilie Năstase a profitat de vremea frumoasă de toamnă și s-a relaxat în compania soției sale, Ioana Simion, la o terasă. Însă cei doi nu au petrecut singuri, ci în compania a două blonde.

Ilie Năstase a preferat toată viața să își petreacă timpul în compania femeilor și nu se dezminte nici de data asta. Fostul mare jucător de tenis a scos-pe pe actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion, la restaurant. Însă cei doi soți nu au fost singuri, ci însoțiți de două blonde, cel mai probabil prietene cu soția lui Ilie Năstase.

La terasă, Ilie Năstase s-a simțit foarte bine în compania celor trei doamne alături de care s-a relaxat.  Fostul sportiv a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul mesei alături de Ioana și cele două blonde, cu care s-a conversat încontinuu.

Și de parcă discuția de la terasă nu a fost de ajuns, la plecare, Ilie Năstase și consoarta sa au mai stat de vorbă cu amicele lor și în fața restaurantului. În timp ce Ioana Simion discuta cu cea mai tânără dintre amicele ei, Ilie Năstase îi explica de zor ceva celeilalte, gesticulând încontinuu.

Într-un final, gașca s-a spart, ex-sportivul și partenera sa de viață mergând la mașină, în timp ce blondele și-au văzut și ele de drum.

Ioana Simion, îmbrăcată sport, Ilie Năstase neglijent cu ținuta

Pentru ieșirea în oraș, Ioana Simion a ales o ținută sport, de culoare albă, care i-a venit foarte bine. Ilie Năstase  a optat tot pentru o ținută relaxată, însă nu a fost foarte atent la cum arăta. Acesta a fost surprins de paparazzi Tacataca cu cămașa ieșită din pantaloni în partea din spate, apariția sa fiind una neglijentă.

Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut nuntă în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor. Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King. Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...