FOTO EXCLUSIV / Gabriel Oprea Jr. a cam uitat de bunele maniere! Și-a scos soția la masă, dar a ‘ignorat-o’ total

29.09.2020, 13:28
FOTO EXCLUSIV / Gabriel Oprea Jr. a cam uitat de bunele maniere! Și-a scos soția la masă, dar a 'ignorat-o' total
Gabriel Oprea Jr. a cam uitat de bunele maniere! Și-a scos soția la masă, dar a 'ignorat-o' total

Gabriel Oprea Jr., fiul fostului vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, și soția lui, Davida, au făcut cununia religioasă în urmă cu câteva luni, dar mariajul lor pare să fi intrat deja în ‘monotonie’.

Gabriel Oprea Jr. și partenera lui au fost surprinși recent de paparazzi TACATACA în timp ce luau masa la o terasă de fițe din Capitală. Cei doi soți nu erau singuri, ci însoțiți de Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Ion Boschet.

Gabriel Oprea Jr. și-a ignorat soția la terasă

Fiul lui Gabriel Oprea o ține din terasă în terasă și preferă mai mult mâncarea de la restaurante decât cea de acasă. În urmă cu câteva zile, tânărul a ieșit cu soția la masă, dar a cam uitat de ea.

Din imaginile surprinse de paparazzi, Gabriel Oprea Jr. nu prea ține cont de nimic atunci când iese în oraș. Nici de vestimentație, dar nici de femeia care îi este alături.

Deși e fiul fostului Ministru de Interne, Gabriel Oprea Jr. preferă să se îmbrace simplu, mai mult în tricouri și pantaloni scurți și evită pe cât se poate costumele elegante.

Așa a fost surprins și când a ieșit cu soția în oraș! El a optat pentru un tricou simplu, negru, și o pereche de pantaloni deschiși la culoare. Cât timp au zăbovit la o terasă din nordul Capitalei, Gabriel Oprea Jr. a uitat complet de soție, fiind mai preocupat să înfulece de zor din bunătățile pe care și le comandase. Deși stăteau unul în fața celuilalt, cei doi abia dacă s-au băgat în seamă.

A fost mai preocupat de mâncare decât de nevastă

Davida a preferat să butoneze telefonul de zor și să își lase soțul să ia masa în liniște. De asemenea, nici cu Ion Boschet nu a schimbat prea multe vorbe, care părea vizibil plictisit de întâlnirea cu Gabriel Oprea Jr.

Mai mult de atât, în timp ce se aflau la masă, Gabriel Oprea Jr. a uitat de bunele maniere. A căscat fără să își ducă mâna la gură și a mâncat de parcă era ultima dată când făcea acest lucru. Din când în când mai arunca câte o privire spre Ion Boschet și soția lui, care așteptau probabil ca acesta să termine de mâncat. A durat ceva vreme, pentru că Gabriel Oprea Jr. nu s-a lăsat până nu a înfulecat tot din farfurie.

Gabriel Oprea Jr. și aleasa inimii lui s-au căsătorit religios anul acesta în iunie. Evenimentul intim a avut loc pe proprietatea din Snagov a fostului vicepremier. Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au cununat religios chiar în sufragerie, într-un cadru restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus. La finalul anului trecut, cei doi s-au cununat civil.

citește și...