FOTO EXCLUSIV / Cum se relaxează Selly. Unde și în compania cui a fost surprins

07.07.2021, 13:13
FOTO EXCLUSIV / Cum se relaxează Selly. Unde și în compania cui a fost surprins
FOTO EXCLUSIV / Cum se relaxează Selly. Unde și în compania cui a fost surprins

Selly a profitat de vremea frumoasă din Capitală și a ieșit să se relaxeze alături de câțiva prieeteni, la o terasă, acolo unde a fost surprinz de paparazzi Tacataca. Numele său real este Andrei Șelaru și s-a născut în Craiova, unde a locuit până a terminat liceul. Selly a început să filmeze vlogguri în anul 2012, chiar în camera lui, iar astăzi este cel mai cunoscut vlogger din România. Vloggerul român milioane de urmăritori pe contul lui de YouTube.

Selly a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș, zilele acestea.

Acesta a petrecut ore bune în compania unor prieteni.

Cum se relaxează Selly. La o apă plată cu amicii

Selly s-a întâlnit cu amicii săi la o terasă de fițe din Capitală. Vloggerul și prietenii săi au stat îndelung de vorbă, au comentat și s-au simțit de minune împreună, după cum se poate vedea și din imaginile surprise de paparazzi Tacataca.  Cum temperaturile din Capitală au fost foarte ridicate în ultimele zile, Selly și amicii săi au ales să se răcorească cu câte o apă plată.

Chiar dacă a fost o simplă ieșire la terasă, pentru care a ales o ținută foarte lejeră, Selly nu a renunțat la accesoriul său de lux, un ceas Rolex, pe care l-a etalat ori de câte ori și-a aprins câte o țigară sau și-a verificat telefonul mobil.

 

Ce a declarat Selly despre veniturile sale

Selly a fost prezent de curâned la podcastul realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut declarații despre câștigurile sale.

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a spus Selly.

Selly a renunțat la emisiunea pe care o avea la Prima TV

Decizia de a renunța la emisiunea ”Selly Show”, pe care o avea la Prima TV i-a aparținut lui Selly. Acesta a declarat pentru paginademedia.ro că nu se mai regăsea în acel format. Prima TV a difuzat 13 ediții ”Selly Show” în cele patru luni de colaborare.

”A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm. Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online”, a declarat Selly pentru paginademedia.ro.

citește și...