Dorian Popa, adevărul despre câștigurile lunare. Cât încasează artistul: ‘Eu muncesc, fraților’

11.09.2020, 18:55
Dorian Popa, adevărul despre câștigurile lunare. Cât încasează artistul: 'Eu muncesc, fraților'
Dorian Popa, adevărul despre câștigurile lunare. Cât încasează artistul: 'Eu muncesc, fraților'

Dorian Popa a început să devină cunoscut în 2011, după ce a apărut în serialul ‘Pariu cu viața, împreună cu foștii săi colegi din Lala Band. În prezent, acesta este un artist de succes și își permite orice moft, așa că mulți s-au întrebat de unde câștigă atâția bani.

Dorian Popa locuiește într-o vilă luxoasă, pe care și-a amenajat-o după bunul plac. În plus, el se laudă pe rețelele de socializare cu mașinile scumpe, pe care mulți nu și le-ar permite.

Dorian Popa, adevărul despre câștigurile lunare

În ultimii ani, Dorian Popa s-a axat mai mult pe mediul online, acolo unde are postări zilnice. Activitatea de pe rețelele de socializare îi aduce bani frumoși.

Recent, actorul a dat cărțile pe față și a explicat de unde are asemenea venituri pentru a-și cumpăra tot ce își dorește. Dorian Popa le-a arătat tuturor dovada că își câștigă banii prin muncă.

Dorian Popa câștigă din vlogurile pe care le face, dar și din postarea pieselor muzicale pe care le scote ca pe bandă rulantă. Ultima sa melodie Inoată Cheluțu are deja 8,3 milioane de vizualizări. Numai pe Youtube are 1,5 milioane, iar lui Dorian Popa îi intră în buzunar peste 10.000 de dolari din Youtube. În afară de acestea, tânărul mai are numeroase contracte de muncă.

‘Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7’, a transmis artistul într-un story de pe Instagram.

Cât a costat vila lui Dorian Popa

Dorian Popa și-a construit o vilă superbă în Domnești. Solistul a dezvăluit cât a costat construcția casei în care s-a mutat în 2019.

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa.

citește și...