FOTO EXCLUSIV / Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în timpul unei ieșiri în oraș. Nu-i dă drumul nicio clipă!

18.07.2020, 16:46
FOTO EXCLUSIV / Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf în timpul unei ieșiri în oraș. Nu-i dă drumul nicio clipă!
FOTO EXCLUSIV / Cum au fost surprinși Anamaria Prodan și laurențiu Reghecamp în timpul unei ieșiri în oraș. Nu-i dă drumul nicio clipă!

Impresara Anamaria Prodan și soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, au fost surprinși de paparazzi în timpul unei ieșiri în oraș.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă autohtonă. Cei doi se înțeleg perfect, în ciuda numeroaselor speculații care au existat pe seama relației lor.

De curând, impresara și antrenorul de fotbal au ieșit în oraș, în zoona de nord a Capitalei. Pentru plimbarea în compania soțului ei, Anamaria Prodan a ales o ținută formată din blugi de culare deschisă și o bluză de culoare deschisă. Ținuta a fost accesorizată cu o gentă scumpă și cu o pereche de pantofi cu toc cui, de culoare neagră. La rândul lui, Laurențiu Reghecampf a adoptat și el o ținută lejeră, pantaloni și tricou de culoare neagră.

După ce au parcat mașina, Anamaria prodan și Laurențiu Reghecamp au pornit pe jos, bucurându-se unul de compania celuilalt. Paparazzii Tacataca i-au surprins pe cei doi ca niște îndrăgostiți.

Nu s-au dezlipuit unul de altul pe tot parcursul drumului. Anamaria Prodan l-a ținut tandru de braț pe partenerul ei de viață, chiar și atunci când cei doi au ales să meargă pe mijlocul străzii și când au fost nevoiți să se retragă pe marginea străzii pentru a face loc mașinilor din trafic să treacă.

 

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

citește și...