FOTO EXCLUSIV / Cum arată acum chef Foa. Cum a fost surprins în parc

27.10.2020, 14:24
FOTO EXCLUSIV / Cum arată acum chef Foa. Cum a fost surprins în parc
FOTO EXCLUSIV / Cum arată acum chef FOA. Cum a fost surprins în parc

Chef Foa este de nerecunoscut cu look-ul pe care îl are. Acesta a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpăul unei ieșiri în parc alături de băiețelul său.

Chef Foa are un look total schimbat față de cum îl știau telespectatorii de la show-urile culinare la care acesta a apărut în ultimii ani. Acesta și-a lăsat părul lung și este greu de recunoscut. Zilele trecute, paparazzi Tacataca l-au surprins pe celebrul bucătar în timpul unei ieșiri în parc împreună cu băiețelul său. Chef Foa a ieșit la plimbare într-o ținută sport, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare și o șapcă care abia dacă îi lăsau chipul la vedere.

Chef Foa a fost extrem de atent la fiecare mișcare a băiețelului său și nu l-a scăpat din ochi deloc cât timp acesta s-a jucat în aer liber, nici măcar atunci când a mers la un butic aflat în apropiere pentru a-țși lua ceva de băut.

 

 

Cine este chef Foa


Chef Foa, Florin Scripcă pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România el având numeroase colaborări cu un lanț de hypermarketuri. El și-a dezvoltat multe afaceri care au legătură cu alimentația publică. A devenit cunoscut grație proiectului ”Flavours”.

Chef Foa a fost dintotdeauna pasionat de bucătărie. Bucătarul și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Acesta a lucrat și într-un pub cu o stea Michelin. Chef Foa fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, printre acestea fiind ”MasterChef”, de la postul de televiziune Pro TV,  și ”Cine-i chefuʼ”, de la Kanal D.

Din anul 2011, chef Foa se iubeşte cu Ioana Aian Balu, fiica deţinătorului unei firme de catering unde a lucrat. Rodul iubirii lor, este un băiețel, care a venit pe lume în anul 2018.

citește și...