FOTO EXCLUSIV / Crina Abrudan a făcut furori pe litoralul românesc. Fosta știristă arată impecabil la 42 de ani

24.08.2020, 14:00

Este aglomerație mare pe litoralul românesc în această perioadă, mai ales în stațiunea celebră Mamaia, unde toate vedetele s-au înghesuit. Printre divele surprinse de paparazzii Tacataca se numără și Crina Abrudan, fosta știristă de la Antena 1. Blondina nu a plecat la mare singură, ci alături de soțul ei, Gabi Popescu, fost jucător de fotbal.

Crina Abrudan a renunțat la televiziune în urmă cu mai bine de șapte ani, iar din 2017 este căsătorită cu Gabi Popescu. Cei doi și-au unit destinele după o relație de 10 ani.

Arată impecabil la 42 de ani

Deși a împlinit 42 de ani, vedeta arată incredibil de bine și nu pierde niciun weekend la mare. Superba blondină s-a bucurat recent de o binemeritată vacanță pe litoralul românesc, acolo unde a făcut furori.

‘Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea’, a mărturisit Crina Abrudan.

Crina Abrudan a fost fotografiată în timp ce se plimba liniștită pe plajă. Ca deobicei, fosta prezentatoare tv a ieșit în evidență cu un costum de baie format din două piese, care abia dacă îi acoperea formele apetisante.

Cum se întreține Crina Abrudan

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu afișează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă de curând a decis să facă sport în mod regulat.

‘Șapte săptămâni de sport. Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg pentru ca mi-a plăcut atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva’, povestea Crina Abrudan.

citește și...