Motivul pentru care Crina Abrudan s-a apucat de sport. ”A fost destul de dificil”

07.03.2020, 14:43
Motivul pentru care Crina Abrudan s-a apucat de sport. ”A fost destul de dificil”
Motivul pentru care Crina Abrudan s-a apucat de sport. ”A fost destul de dificil”

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan a explicat care a fost motivul pentru care a decis să se apuce de sport. Ea a mărturisit că nu a început să facă antrenamente pentru că avea kilograme în plus.

Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu afișează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă de curând a decis să facă sport în mod regulat. După șapte săptămâni de antrenamente la sală, vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să înceapă să facă sport.


”Șapte săptămâni de sport. Am început sa fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg pentru ca mi-a plăcut atmosfera foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv și nu mă plictisesc și pentru că faci tot timpul altceva”, a povestit Crina Abrudan.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor la început, pentru că nu avea condiție fizică.

”Antrenament cu sfori, gantere, benzi, împing sania, arunc mingea medicinală, pedalez pe bicicletă. Nu mă plictisesc deloc și nici nu îmi dau seama când trece ora. La început a fost destul de dificil să mă acomodez pentru că nu aveam condiție fizică aproape deloc. Fac în curând șapte săptămâni și sunt foarte mulțumită de mine. După ce închei programul de opt săptămâni vreau să continui pentru că mă simt extraordinar la antrenament”, a mai explicat ea.

 

citește și...