FOTO. Cum arată și cu ce se ocupă Crina Abrudan, la 7 ani de când a renunțat la televiziune

14.07.2020, 13:44
FOTO. Cum arată și cu ce se ocupă Crina Abrudan, la 7 ani de când a renunțat la televiziune
Au trecut mai bine de șapte ani de când Crina Abrudan a decis să renunțe la televiziune

Au trecut mai bine de șapte ani de când Crina Abrudan a decis să renunțe la televiziune! Vedeta prezenta știrile sportive la Antena 1 și a preferat să nu mai bată palma cu alte trusturi de presă.

În toți acești ani, Crina Abrudan s-a schimbat enorm și a trecut prin mai multe transformări majore din punct de vedere estetic.

Cu ce se ocupă acum Crina Abrudan

După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Crina Abrudan s-a axat mai mult pe partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri. Blondina își cumpărase un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti și un spațiu pe care l-a amenajat special pentru copii, transformând totul într-un loc de joacă.

‘După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia!’, anunţa mândră Crina, la începutul anului 2017.

Crina Abrudan formează un cuplu de zece ani cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. Naşii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia. Fosta ştiristă şi Gabi Popescu au petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi.

Crina Abrudan arată fenomenal

Blondina, în vârstă de 42 de ani, arată de zile mari! Crina Abrudan are mare grijă de aspectul fizic, iar acest lucru se vede și în imaginile postate pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, Crina Abrudan a trecut și pe la medicul estetian. Fosta știristă și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile.

‘Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineața și plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecție solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao și hidratează foarte bine pielea”, a mărturisit Crina Abrudan.

citește și...