FOTO EXCLUSIV / Constantin Măgureanu, la plimbare cu soția care a fost implicată într-un teribil accident. De mână, dar îngândurați!

22.09.2020, 15:09
FOTO EXCLUSIV / Constantin Măgureanu, la plimbare cu soția care a fost implicată într-un teribil accident. De mână, dar îngândurați!
FOTO EXCLUSIV / Constantin Măgureanu, la plimbare cu soția care a fost implicată într-un teribil accident. De mână, dar îngândurați!

Interpretul de muzică populară Constantin Măgureanu și soția sa, Veronica, au ieșit la plimbare rin oraș. Cei doi s-au ținut de mână ca doi adolescenți îndrăgostiți, însă n-au schițat nici măcar un zâmbet și n-au schimbat prea multe vorbe, fiind extrem de îngândurați.

Cântărețul de muzică populară Constantin Măgureanu și soția sa, Veronica, au fost surprinși  de paparazzi tacataca în timpul unei ieșiri în oraș, în centrul Capitalei.  Îmbrăcați elegant, cei doi s-au ținut de mână ca doi liceeni îndrăgostiți, însă nu au părut deloc în largul lor. Pe toată durata plimbării, Constantin Măgureanu și Veronica abia dacă au schimbat câteva cuvinte, n-au schițat nici măcfar un zmbet și au fost extrem de abătuți, semn că ceva îi preocupa. De altfel, cei doi au trecut recent prin momente deloc plăcute, după ce soția artistului a provocat un accident mortal.

Soția lui Constantin Măgureanu a provocat un teribil accident

În luna iulie, soția solistului de muzică populară Constantin Măgureanu a lovit mortal un tânăr cioban în vârstă de 26 de ani.

Veronicăi Stafie Măgureanu i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și este pasibilă de închisoare. Aceasta se afla la volanul mașinii, și conducea dinspre Teleorman spre București. Pe DN65, ea nu a văzut turma de oi și nici ciobanul care încerca să gonească animalale de pe carosabil, și a intrat direct în bărbat. În urma impactului puternic, tânărul în vârstă de 26 de ani, din comuna Putineiu, a decedat pe loc.

Constantin Măgureanu a fost căsătorit și cu Maria Loga

Constantin Măgureanu a fost căsătorit și cu interpreta de muzică populară Maria Loga.

”El a venit cu ideea și cu propunerea de căsătorie. Și eu i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva pentru că știu prin ce-am trecut și era și o diferență de vârstă. A insistat și mi-a explicat că dacă nu e să fim căsătoriți legal și să fiu soția lui, altă relație nu-și dorește cu mine. M-a cucerit cu bunătatea și cu liniștea lui, era liniștea pe care eu nu o avusesem în căsnicia anterioară”, povestea Maria Loga la Antena Stars.

Aceasta afirma că într-o zi au mers împreună la o nuntă, iar el s-a îndrăgostit de mireasă.

”Ea a divorțat la scurt timp, iar el a plecat de acasă. Legătura a început undeva în 2004, în ianuarie. Și a mai stat cu mine până în iunie, până când s-a hotărât să plece, timp în care el acasă a fost un om perfect normal. Verigheta pe masă a lăsat-o fix în ziua în care a plecat. Iubita lui, actuala soție, era deja însărcinată când el a plecat de acasă”, mai spunea Maria Loga.

 

 

citește și...