Accidentul pe care l-a suferit Iulia Vântur. ”Am făcut și eu niște cascadorii”

17.09.2020, 14:38
Accidentul pe care l-a suferit Iulia Vântur. ”Am făcut și eu niște cascadorii”
Accidentul pe care l-a suferit Iulia Vântur. ”Am făcut și eu niște cascadorii”

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a suferit un accident cu bicicleta. Aceasta a explicat ce s-a întâmplat.

Iulia Vântur, care se află de foarte mulți ani în India alături de iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan, a intrat prin Skype la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Vedeta a oferit detalii despre starea sa de sănătate după ce, în urmă cu ceva timp, a căzut de pe bicicletă, iar recuperarea nu a fost prea ușoară.

”Am făcut și eu niște cascadorii pe bicicletă. de ceva vreme țin gheață pentru că nu s-a vindecat complet. Dar sunt ok. Eram mai mulți cu bicicleta și știi cum e, se mai întâmplă. Mi-aș fi dorit ca cineva să fi filmat momentul ală, să știi. O puneam într-o scenă de acțiune”, a explicat Iulia Vântur la emisiunea ”La Măruță”.

Ce spune Iulia Vântur despre Salman Khan

Cătălin Măruță a fost curios să afle și ce face iubitul Iuliei Vântur, starul bollywoodian Salman Khan.

”Bine, bine. Muncește…”, s-a rezumat Iulia Vântur să spună.

Vedeta a mărturisit că abia așteaptă să poată veni în țară, pentru că îi este extrem de dor de familia sa.

”Mai devreme am vorbit cu mama la telefon. de abia aștyept să vin în România, asta îi spuneam și mamei. O să văd cum fac și poate vin totuși curând în România. Îmi este dor, nu am mai fost demult. Nu am mai fost din luna februarie”, a încheiat fosta prezentatoare de televiziune.

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră, care de-a lungul anilor a prezentat mai multe emisiuni de succes. de mai mulți ani, aceasta s-a stabilit în India, unde trăiește o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. În ceea ce privește cariera sa din India, Iulia Vântur și-a încercat norocul ca actriță și cântăreață. Înainte de a începe relația cu Salman Khan, Iulia Vântur a format un cuplu cu binecunoscutul muzician Marius Moga.

citește și...