Soprana Adriana Mesteş a decedat! Artista a fost găsită moartă în casă

27.08.2020, 10:44
Soprana Adriana Mesteş a decedat! Artista a fost găsită moartă în casă
Soprana Adriana Mesteş a decedat! Artista a fost găsită moartă în casă

Soprana Adriana Mesteş a decedat! Artista a fost găsită moartă în casa ei din Capitală, miercuri seară. Artista avea doar 64 de ani. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile pentru că nu o mai văzuseră ieșind de mult din locuință.

Oamenii au sunat la 112 și au anunțat că din apartamentul sopranei vine un miros greu și nu răspunde la ușă, conform stiri.tvr.ro.

Nu mai ieșise din casă de ceva timp

Trupul neînsuflețit al sopranei a fost dus la INML pentru a se stabili cauza decesului. În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă.

Apropiații vestitei soprane au avut un șoc la aflarea veștii și i-au trimis mesaje triste pe pagina personală de Facebook.

Mesaje de condoleanțe din partea amicilor

‘Drum lin, Adriana! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, ”Astăzi, aș fi vrut să-ți spun „La Mulți Ani” de ziua numelui, însă cu durere am aflat vestea…. Dumnezeu să te așeze de-a dreapta Sa, de acum vei cânta în ceruri”, ”Nu cred așa ceva!!!!”, ”Dumnezeu să o odihnească în pace eternă și lumină veșnică!”, ”Refuz să cred… Buna mea…”, ”Draga mea dragă…. Constanţa Adriana Mesteş….???….nu pot să cred că ai plecat așa”, ”Dumnezeu să te țină în Lumină..așa cum era sufletul tău bun și generos!!!!”, ”Îți mulțumesc încă o dată pentru sfatul tău minunat!!!!”, ”Dumnezeu să îi poarte paşii în lumină… prea tânără şi prea devreme… Love is all… All is love…”, ”Dumnezeu s-o odihnească în pace! Ce rău îmi pare!”, ”Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!’, sunt mesajele postate de apropiații Adrianei.

Cine a fost Adriana Mesteș

Adriana Mesteș s-a născut 7 aprilie 1956. Deși se stabilise în Capitală, era bănățeancă. A urmat cursurile Liceului de muzică ”Ion Vidu” din Timişoara, apoi a studiat la Conservatorul (Institutul de arte) George Enescu din Iaşi – secția canto, pe care l-a absolvit în 1986. A fost Solistă la Operele din Timişoara, Iaşi și Bucureşti.

citește și...