FOTO EXCLUSIV/ Ce a făcut Liviu Vârciu imediat după ce a ieșit din carantină. Imagini inedite cu actorul

26.01.2021, 14:45
FOTO EXCLUSIV/ Ce a făcut Liviu Vârciu imediat după ce a ieșit din carantină. Imagini inedite cu actorul
Ce a făcut Liviu Vârciu imediat după ce a ieșit din carantină. Imagini inedite cu actorul

La finalul lui 2020, Liviu Vârciu mărturisea că s-a infectat cu COVID-19, motiv pentru care, în perioada sărbătorilor de iarnă, el a stat izolat la domiciliu cu noua sa iubită, Anda Călin, și cu cei doi copii.

După ce a stat în carantină, actorul dezvăluia că a avut o formă ușoară, însă nu a putut să-și revină complet după ce s-a îmbolnăvit.

‘Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează’, spunea el pentru Impact.ro.

Liviu Vârciu a ieșit din izolare și a dat fuga la mall

Liviu Vârciu a trecut de perioada de 14 zile de stat în izolare, așa că și-a făcut de cap de îndată ce a avut voie să iasă din casă.

Paparazzi TACATACA l-au surprins pe acesta la mall. Camuflat din cap până în picioare, deși se afla în centrul comercial, Liviu Vârciu a dat iama la fast-food. Preț de câteva minute, actorul a înfulecat de zor un sandwich, pe furiș, printre mesele restaurantului.

Liviu Vârciu a anunțat pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu COVID-19. El a spus că deși a respectat mereu măsurile de siguranță impuse în contextul pandemiei, s-a îmbolnăvit de COVID-19 dintr-o simplă greseală pe care o fac mulți dintre noi.

‘M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!’, a mai adăugat vedeta.

citește și...