FOTO EXCLUSIV. Cătălin Scărlătescu, un burlac convins! Cheful își petrece timpul mai mult cu prietenii

23.03.2021, 14:32
FOTO EXCLUSIV. Cătălin Scărlătescu, un burlac convins! Cheful își petrece timpul mai mult cu prietenii
Cătălin Scărlătescu, un burlac convins! Cheful își petrece timpul mai mult cu prietenii

La finalul anului trecut, Cătălin Scărlătescu mărturisea că are o relație serioasă, deși întotdeauna a fost destul de discret cu viața personală.

Juratul de la ‘Chefi la cuțite’ a dezvăluit că-și dorește ca lumea să-i aprecieze realizările profesionale, mai puțin aventurile amoroase.

‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, spunea Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu se distrează mai bine în compania prietenilor

Ei bine, Cătălin Scărlătescu a evitat pe cât posibil să-și pună viața privată pe tavă, așa că își petrece timpul mai mult în compania prietenilor. Paparazzi TACATACA l-au fotografiat pe juratul de la ‘Chefi la cuțite’ la terasă, alături de un bun amic.

Cătălin Scărlătescu a zăbovit preț de câteva ceasuri în compania prietenului său, semn că întâlnirea a fost una relaxantă. În plus, cheful s-a delectat cu un ceai delicios cu miere, semn că ține destul de mult la silueta sa.

Din nefericire, a cam uitat de bunele maniere când a încercat să deschidă plicul de miere. După ce a constatat că nu merge rupt cu degetele, Scărlătescu și-a ‘infipt’ dinții și a tras nesanț din bietul plic.

citește și...