Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu a scos totul la iveală

05.03.2021, 15:37
Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu a scos totul la iveală

Chef Cătălin Scărlătescu a povestit cum s-a cunoscut cu colegii săi, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu face echipă de mulți ani la show-uri culinare cu chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Acesta a povestit la emisiunea online a lui Pepe cum i-a cunoscut pe cei doi, alături de care a fost jurat la emisiunea ”MasterChef”, de la Pro TV, iar în prezent la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1. „În momentul în care am fost anunțat că o să fac parte din acel juriu, nu îl cunoșteam nici pe Sorin. Ne-am cunoscut la mine acasă. Primul loc în care ne-am cunoscut a fost la mine acasă, ne-au ales și Dumnezeu știe cum. Pe Sorin nu îl știam, de Florin nu auzisem, încă. Dar, auzisem de Sorin, însă nu îl cunoșteam personal”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu, notează spynews.ro.


„Pe unul dintre prietenii mei i-am întrebat: ”Dar Sorin ăsta e bun?”. Păi zic că dacă e bucătar-chef asistent la hotelul ăla mare și duce un restaurant pe umeri, nu știu ce să cred, o fi vreun fraier? Florinel când ne-am cunoscut avea 23 sau 24 de ani. Era copilul-minune al bucătăriei, făcea asta din toate pozițiile. Mușca din ele”, a adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 9 ”Chefi la cuțite a început în luna februarie

Duminică, 28 februarie 2021, ”Chefi la cuțite” a revenit la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

citește și...