FOTO EXCLUSIV / Cătălin Botezatu, aroganță chiar și pe caniculă! Nu degeaba se spune că este cel mai stilat bărbat din România

08.07.2020, 19:12

Cătălin Botezatu pare că și-a revenit după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu mai bine de un an. Celebrul designer a trecut prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon și a suferit mai multe intervenții chirurgicale dificile.

Acum tot greul a trecut, iar Cătălin Botezatu se bucură din nou de viață și arată mai bine ca oricând! Juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ a fost surprins, recent, de paparazzii Tacataca în timp ce își parca bolidul de lux într-o zonă bună a Capitalei.

Cătălin Botezatu, mereu în pas cu moda

‘Acum mă simt bine. Am mai luat vrei 4 kg pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta’, declara Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu își permite să conducă un Lexus LC Hybrid, în valoare de aproximativ 115.000 de euro. Nici la capitolul vestimentar nu dă greș, mai ales că a fost desemnat unul dintre cei mai stilați bărbați din România.

Cătălin Botezatu povestea că încă din copilărie mama lui a fost cea care i-a insuflat dragostea față de tot ceea ce înseamnă modă, eleganță și bun gust. Se pare că acesta a urmat sfaturile celei care i-a dat viață, iar dovadă stau imaginile de mai sus.

Își permite numai articole vestimentare scumpe

Dichisit din cap până în picioare, creatorul de modă a coborât din mașină zâmbitor și vorbind la telefon. Se știe că acesta are mare grijă de imaginea lui și poartă numai articole vestimentare destul de scumpe. Dacă în emisiunea de la Kanal D, Bote apare îmbrăcat numai la patru ace, acest lucru se întâmplă chiar și pe stradă.

Cu toate că era o caniculă de nedescris, Cătălin Botezatu a ales să poarte haine negre din cap până în picioare, semn că este în pas cu moda în orice moment al zilei și nu prea ține cont de condițiile meteorologice. Ce-i drept, juratul de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este un model demn de urmat din punct de vedere al ținutelor și al atitudinii.

‘Eleganta mamei s-a reflectat si in alegerile mele vestimentare. Lasand la o parte uniforma scolara, pe care o uram, eram un baiat foarte elegant. Pe vremea comunismului, in familie, ne imbracam, toti dupa revista. Mama avea o prietena in Germania care ne trimitea cu regularitate cataloage de moda. Si, dupa ce primeam revistele, ne trimitea si hainele!

Eram pustan si ma uitam la Quelle ca la o biblie a modei! Culmea este ca, peste ani, am devenit designer al Quelle. Aproape patru ani am lucrat pentru ei si eram mandru ca o parte din creatiile Catalin Botezatu se vindeau in 24 de tari prin intermediul acestui catalog’, povestea cu drag designerul.

citește și...