FOTO EXCLUSIV / Augusta Lazarov și-a scos soțul și copilul la relaxare în parc. S-au plimbat împreună, dar au plecat separat!

10.11.2020, 14:29
FOTO EXCLUSIV / Augusta Lazarov și-a scos soțul și copilul la relaxare în parc. S-au plimbat împreună, dar au plecat separat!
FOTO EXCLUSIV / Augusta Lazarov și-a scos soțul și copilul la relaxare în parc. S-au plimbat împreună, dar au plecat separat!

Augusta Lazarov a profitat de vremea frumoasă de toamnă și a ieșit la plimbare în parc împreună cu familia sa.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.  Augusta Lazarov a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri într-un parc din Capitalîă împreună cu partenerul său de viață, Andreas Petrescu, și băiețelul lor, Luca. Cei trei s-au relaxat împreună și s-au plimbat îndelung, profitând de vremea frumoasă de toamnă. Dacă pe toată durata plimbării prin parc soțul Augustei Lazarov nu și-a datt nicio clipă jos masca de protecție, producătoarea TV a preferat să țină masca în barbă.

În drumul spre parcare, la plecarea din parc, fiul celor doi și-a consumat energia învârtindu-se în jurul părinților săi celebri, în timp ce aceștia au profitat de plimbare și pentru a discuta îndelung, foarte  preocupați. Deși concentrat pe discuția cu consoarta, Andreas Petrescu a fost cu ochii pe băiețelul lor și n-a renunțat la mingea pe care o avea în mână și cu care se jucase anterior Luca.  Ajunși în parcare, Andreas Petrescu s-a grăbit spre mașina sa, de culoare gri, unde a pus mingea copilului în portbagaj, în timp ce Augusta Lazarov și Luca au fost captivați de frumusețea naturii, adunând  câteva frunze de pe jos. La un moment dat, Augusta Lazarov și Andreas Petrescu s-au îmbrățișat și s-au îndreptat spre mașina alăturată, una de culoare roșie. Au mai stat puțin de vorbă, după care Augusta Lazarov a plecat cu mașina roșie, cu copilul,  în timp ce Andreas Petrescu și-a văzut de drum urcându-se în mașina de culoare gri.

 

 

 

Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

Văduva lui Valeriu Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune.

Prima întâlnire a Augustei Lazarov cu Andreas Petrescu s-a consumat într-o sală de teatru.

”Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama”. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să ”văd” piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov”. Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis: „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…”. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte”. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric”, a povestit Andreas Petrescu în cadrul unui interviu.

 

citește și...