FOTO EXCLUSIV / Anamaria Prodan, super elegantă la restaurant, dar costumul din piele i-a dat mari bătăi de cap

29.09.2020, 12:18
FOTO EXCLUSIV / Anamaria Prodan, super elegantă la restaurant, dar costumul din piele i-a dat mari bătăi de cap
FOTO EXCLUSIV / Anamaria Prodan, super elegantă la terasă, dar costumul din piele i-a dat mari bătăi de cap

Anamaria Prodan a avut o întâlnire la un restaurant din Capitală. A fost, ca de obicei, extrem de elegantă, însă ținuta i-a cam dat bătăi de cap.

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, este o prezență care atrage toate privirile oriunde își face apariția. Paparazzi Tacataca au surprins-o pe impresară zilele acestea în timpul unei întâlniri pe care a avut-o cu mai multe persoane la un restaurant din Capitală.

Extrem de atentă la felul în care se prezintă în public, Anamaria Prodan a fost o apariție de zile mari. Soția antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf a ales o ținută din piele, bluză și fustă, de culoare neagră, care i-a scos în evidență formele foarte bine conturate. Ținuta a fost accesorizată de impresară cu o pereche de sandale cu tocuri cui și o poșetă de lux, al cărei preț este de mii de euro.

 

Deși a arătat perfect, ținuta din piele de culoare neagră i-a cam dat bătăi de cap impresarei. În drumul ei spre restaurant, dar și la mașină, Anamaria Prodan a tot încercat să-și aranjeze fusta mulată, care se ridica pe corp și probabil o incomoda la mers.

Și la mașină, Anamaria Prodan a avut probleme cu ținuta super sexy și super mulată, pe care a tot încercat să o aranjeze.

Anamaria Prodan, în conflict cu nevestele jucătorilor

Celebra impresară a povestit, la televiziunea sportivă Telekom, că de-a lungul anilor, a avut momente când a intrat în conflict cu partenerele de viață ale jucătorilor de care s-a ocupat.

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei.

De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect: ”Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat”. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a declarat Anamaria Prodan, conform protv.ro.

citește și...