FOTO / Anamaria Prodan, cele mai tari apariții în costum de baie. Impresara e de zece plus!

26.08.2020, 09:40
FOTO / Anamaria Prodan, cele mai tari apariții în costum de baie. Impresara e de zece plus!
FOTO / Anamaria Prodan, cele mai tari apariții în costum de baie. Impresara e de zece plus!

Impresara Anamaria Prodan este senzație ori de câte ori merge la plajă. Vedeta știe cum să atragă atenția asupra sa.

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a avut apariții care mai de care mai provocatoare la plajă. Impresara și-a etalat formele în costume de baie minuscule, care i-au pus foarte bine în valoare formele.

La 47 de ani, binecunoscuta impresară arată de nota zece plus, iar aparițiile sale în costum de baie sunt extrem de apreciate de admiratorii vedetei, deloc puțini la număr.

 

Fericită și împlinită alături de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.

Despre discuțiile cu partenerul de viață, impresara spunea:

”Laur este foarte calm, iar eu sunt foarte vulcanică, şi de fiecare dată când vede că mă aprind mă lasă să-mi fac damblaua. Mergem pe premisa că întotdeauna cedează cel mai deştept şi ne chinuim să arătăm care e mai deştept. Dar, orice aş face, cu Laurenţiu nu pot să mă cert, e mult prea calm, iar micile dispute se sting repede”.

citește și...